China Bamboepanelen van hoge kwaliteit

Onze fabriek is de plantplaats met China Nan bamboe ---- Jianou, Fujian, China. Al onze ruwe bamboe materiaal is zorgvuldig selectie uit 4-5 leeftijden van hoge kwaliteit natuurlijke bamboe, dan door hoge temperatuur stomen -Sterilization-Carbonized verwerking of Bleken -Drying reeks van ...

ProductdetailsOnze fabriek is de plantplaats met China Nan bamboe ---- Jianou, Fujian, China.

Al onze ruwe bamboe materiaal is zorgvuldig selectie uit 4-5 leeftijden van hoge kwaliteit natuurlijke bamboe, dan door hoge temperatuur stomen -Sterilisatie -Gekarboniseerde verwerking of bleken -Droog-serie van de procedure, na, de bamboestrips heeft door hoge temperatuur verticale geperst of horizontaal gedrukt met E0 ranglijm, die de structuur Horizontaal, Dwars Horizontaal, Dwars Horizontaal + Verticaal, Verticaal, Verticaal Kruis, Verticaal Kruis + Verticaal, en de kleur heeft Verkoold, Natuurlijk en Zebra.De verschillende structuur


De verschillende kleuren:

图片 4.png图片 5.png

Natuurlijke kleur Horizontaal geperst Licht Verkoolde kleur Horizontaal ingedrukt

       


图片 6.jpg

图片 7.jpg


Diep verkoold verticaal gedrukt Zebra verticaal ingedrukt


图片 8.png


De lengte ≤ 2550mm

De breedte ≥ 1250 mm

De dikte: 2-200 mm

The Moisture: 8% -10%

De dichtheid: 750kg / M³

De lijmgraad: E 0

Gebruik: meubilair, keuken,

Badkamer, binnen.


Bamboo voordelen:


Kracht en duurzaamheid

- Bamboe heeft een hogere treksterkte dan veel soorten staal, hogere druksterkte dan veel betonmengsels en een hogere sterkte / gewicht-verhouding dan grafiet.

- In tegenstelling tot hout heeft bamboe geen knopen waardoor het meer spanning kan verdragen over de hele lengte van zijn steel.

- Bamboe kan niet worden verteerd door termieten vanwege het hoge silicagehalte.

- De compositie van bamboe, helemaal tot op microscopisch niveau, draagt bij aan de structurele integriteit.

- Bamboe is beter te lijmen dan hardhout vanwege zijn unieke chemische extracten en is ook lichter om te verzenden.


Duurzaamheid van het milieu

- Bamboe is de snelst groeiende plant op aarde. Sommige soorten zijn geklokt om 4 voet te groeien in een periode van 24 uur.

- Een bamboepaal kan in 6 maanden tot zijn volle lengte regenereren in vergelijking met bomen die voor conventioneel hout worden gebruikt en die 30 tot 50 jaar nodig hebben om zich tot hun volle massa te regenereren.

- Bamboe kan om de drie jaar opnieuw worden geoogst zonder schade aan het bamboeplantensysteem of de omgeving te veroorzaken.

- Het wortelsysteem van de bamboeplant blijft behouden tijdens het regeneratieproces, waardoor erosie wordt voorkomen.

- Het continu oogsten van bamboe om de 3-7 jaar verbetert de algehele gezondheid van de plant.

- Bamboe verbruikt koolstofdioxide exponentieel sneller dan bomen en doet dat het hele jaar door, omdat het groenblijvend is. Wetenschappers denken dat als bamboe op massabasis zou worden geplant, het de effecten van het broeikaseffect in slechts 6 jaar volledig zou kunnen omkeren.

- Het dichte wortelstelsel van bamboe helpt de integriteit van de bodem te behouden, wat erosie en aardverschuivingen voorkomt die nutriënten in rivieren en meren dumpen waar ze het ecosysteem kunnen beschadigen.


FOREVER RISE is uitgerust met een professionele fabriek en houdt zich bezig met de productie en marketing van kwaliteitsporselein bamboepanelen van hoge kwaliteit gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van een uitstekend ontwerp en een concurrerende prijs.
Onderzoek