FSC-certificaat Bamboe multiplex 3 lagen voor bamboe aanrecht en bamboe werkblad

Specificaties: onze bamboe panel is beschikbaar voor muren, aanrecht, meubels, kasten, case goederen trap neus en trim. Deze 3 lagen verticale + verticale + horizontale bamboepaneel is ideaal voor op maat gemaakte meubels, aanrecht, aanrecht, enz. Als toonaangevende fabrikant van bamboepanelen, ...

Productdetails

Specificaties:

Ons bamboepaneel is beschikbaar voor wanden, aanrecht, meubels, kasten, koffertrapneus en trim.


111

 

Dit 3 lagen verticale + verticale + horizontale bamboepaneel is ideaal voor op maat gemaakte meubels, werkbladen, aanrecht, enz. Als toonaangevende fabrikant van bamboepanelen bieden wij de panelen een breed scala aan stijlen en afmetingen om aan elke speciale vraag te voldoen, onze bamboepanelen zijn lang ontving een hoge reputatie van hoge stabiliteit, kleurovereenkomst, vlakheid, vochtregeling, stijlcollecties en het verschaffen van formaldehydevrije panelen.

 

Vier voordelen om voor ons bamboepaneel te kiezen!

1. De meest uitgebreide stijlen en structuren die je kunt vinden.

2. Rijke ervaring, volledige productielijn, hoge kwaliteitsstandaard.

3. Niet-standaard afmetingen, aangepaste structuur beschikbaar.

 

Materiaal

Een graad natuurlijke bamboe

Kleur

Carbonized

Grootte

1860 mm * 1000 mm * 38 mm en 2440 mm * 647,7 mm * 38 mm

Certificaat

FSC, BSCI, ISO9001

Betaling

TT 30% als aanbetaling, 70% tegen kopie van B / L

Aflevertijd

40 dagen na bevestiging

 

Onze diensten

U hoeft alleen maar een idee of creatieve inspiratie te geven. We zullen het uiterlijk van het product, het ontwerp van de structuur en de textuur, het ontwerp van het pakket en het maken van monsters voor u afronden en ervoor zorgen dat de producten voldoen aan verplichte verplichte standaardinspecties of inspecties door derden.
We gebruiken 3D-printtechnologie om tastbare productmodellen te bouwen, die het probleem van herhaalde malmodificatie kunnen besparen, ongeveer 50% ontwikkelingskosten besparen en de tijd van het maken van monsters met ongeveer 40% verkorten.

We hebben het recht om zelf-import en export te doen.
We hebben een stabiele samenwerking met grote expediteurs, kunnen een pakket logistieke en exportdiensten bieden, evenals exportagentenservice.

Onze producten hebben periodes voor kwaliteitsborging. Maar onze diensten zijn actief en worden voortgezet. Wij bieden alles wat wordt gevraagd. Er is geen "vervaldatum" voor onze services.

Snel antwoord
Voor uw vragen over onze producten, offerteaanvragen, aanvragen voor voortgangsrapporten en vragen over de productkwaliteit, beloven wij u snel waardevolle antwoorden te geven.
On-Demand-productie om te voldoen aan de flexibele inkoopvraag
Tijdige levering
Compromisloze kwaliteitscontrole
Kostenbeheersing
We snijden alleen kosten door lean management, grootschalige inkoop en fijne productie. We snijden nooit kosten door vals te werken, minderwaardige materialen te gebruiken, inferieure producten te verkopen als kwaliteit, of bedrijfsethiek te bederven.
Luisteren naar marktfeedback.

image (1)


Certificeringen:

QQ图片20180725090920_副本

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER RISE betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit fsc certificaat bamboe multiplex 3-lagen voor bamboe aanrecht en bamboe aanrecht gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van een uitstekend ontwerp en een concurrerende prijs.
Onderzoek