Hoge kwaliteit bamboe triplex voor Suport apparatuur, bamboe Ski Board en surfen aan boord.

Ons bedrijf houden altijd de innovatie, de ontwikkeling en de hoge kwaliteit te gebruiken van bamboe natuurlijke textuur en hoge verwerking techenology, bamboe triplex heeft vele voordelen zoals hoge sterkte en corrosie weerstand. De fysische en chemische indicatoren gekomen internationale normen, onze...

Productdetails

Ons bedrijf houden altijd de innovatie, de ontwikkeling en de hoge kwaliteit te gebruiken van bamboe natuurlijke textuur en hoge verwerking techenology, bamboe triplex heeft vele voordelen zoals hoge sterkte en corrosie weerstand. De fysische en chemische indicatoren gekomen internationale normen, onze producten zijn geƫxporteerd naar de Verenigde Staten, Europa, Zuidoost-Aziƫ en andere internationale markten.


Productnaambamboe sport triplex
Artikelnr.Bamboe triplex
Grootte1000x300x1.6mm en 1000x300x15mm produceren elke beschikbare grootte kunnen we aangepast volgens de clientaanvraag.
Gezicht/rugGemelamineerde (een zijde of beide kant gemelamineerde)
OppervlaktebehandelingHorizontale ingedrukt, verticaal ingedrukt
VerpakkingBamboe multiplex 3mm standaard exporteren Pallet-verpakking---sneller en veiliger te laden naar beneden, met kosten minder arbeid charges.but minder Qtys op hetzelfde moment.
BetalingsconditiesT/T of L/C op het gezicht
LevertijdBinnen 15 dagen na ontvangst storting of oorspronkelijke L/C op het gezicht orders dringende

image


image

image

imageUitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing van kwaliteit hoge kwaliteit bamboe triplex voor suport apparatuur, bamboe ski bestuur en surfen. gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.
Onderzoek