Gelamineerd Bamboe timmerhout in multiplex

De gelamineerde bamboe hout gemaakt van 100% massieve bamboe, die door middel van hoge temperatuur sterilisatie, weerstand termieten, corrosie, mould-proof, het is meer sterkte en trekkracht en veiligheid, dus meer en meer mensen weten en grote gebruik gelamineerd bamboe timmerhout voor meubels, keuken, binnen ...

Productdetails


-bamboe-balken-2x4-lijm-laminaat (5) _ 副本 .jpg

De gelamineerde bamboe hout gemaakt van 100% massieve bamboe, die door middel van hoge temperatuur sterilisatie, weerstand termieten, corrosie, mould-proof, het is meer sterkte en trekkracht en veiligheid, dus meer en meer mensen weten en grote gebruik gelamineerd bamboe timmerhout voor meubels, keuken, binnen of buiten als bouwmateriaal enzovoort in het moderne leven.
Horizontale persstructuur

Op maat gelamineerd-bamboe-balken-2x4-lijm-laminaat (5) _ 副本 .jpg
Verticale persstructuur


-Customized gelamineerd bamboe-balken-2x4-lijm-laminate_ 副本 .jpg

Gelamineerd bamboebomenhout kan bestaan uit 1 laag-5 lagen, waarvan de structuur horizontaal, horizontaal, verticaal en verticaal dwars ligt en de kleur verkoold en natuurlijk is.


QQ 图片 20180510143716.png


Bamboe hout in multiplex enkele nuttige cijfers:


Grootte

2440x1220x3-40mm, kan ook volgens cliëntbehoefte worden aangepast

Kleur

Verkoold / natuurlijk

Vochtigheid

10% +/- 2%

Structuur

Horizontaal verticaal

Dichtheid

0.65-0.8g / cm3

Lijm genade

E0, E1,Waarom Bamboo?


图片 1.png

1. Bamboe is het snelst groeiende plant. Het groeit tot volle wasdom in 4-7 jaar, terwijl hardhout drie tientallen of zelfs honderden jaren in beslag neemt.

 

2. Vergelijk met ander bouwmateriaal dat over de hele wereld wordt gebruikt, het heeft een bovengemiddelde druk- en treksterkte.

 

3. Bamboe kan niet verteerd worden door termieten en bamboe zorgt voor stabiliteit en voorkomt vervorming in een speciale structuur.

 

4. Bamboe bevat verschillende chemische extractieve stoffen dan hardhout, waardoor het beter geschikt is voor lijmen.

 

5. In tegenstelling tot hout, bamboe multiplex heeft geen stralen en knopen, waardoor het bestand is tegen meer stress door de lengte van elke stengel kan worden aangepast aan elke maat die u nodig heeft.


Mechanische prestatievergelijking van bamboe met hout en dennen


Bamboe bord

Houten multiplex

Pijnboom

Modulus of rupture

120 MPa

30-75Mpa

54Mpa

Modulus of Elasticity

12Gpa

3-8Gpa

<>7.4 Gpa

Dikte zwellingssnelheid onder 20 ° c

1%

10%

2%

Dikte zwellingssnelheid onder 60 ° c

3%

30%

5%

Dichtheid

0,7 g / cm3

0,56 g / cm3

0,53 g / cm3

Formaldehyde-emissie

E0.E1

E2

E0


FOREVER RISE is uitgerust met een professionele fabriek en houdt zich bezig met het produceren en op de markt brengen van gelamineerd kwaliteitshout van hoge kwaliteit in triplex gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van een uitstekend ontwerp en een concurrerende prijs.
Onderzoek