De bamboe meubelpanelen van hoge kwaliteit en dichtheid

Voor close-model mensen levensstijl: groen en ecologisch milieu, bamboe als bouwmateriaal is een van het vriendelijke en grote gebruik om diverse meubels in mensenleven te maken. Bamboe multiplex heeft gemaakt van multi single bamboe bord samen te drukken, de laag van bamboe boards kan 13 lagen bereiken ...

Productdetails

Voor close-model mensen levensstijl: groen en ecologisch milieu, bamboe als bouwmateriaal is een van het vriendelijke en grote gebruik om diverse meubels in mensenleven te maken.

Bamboe-multiplex is gemaakt van multi-single bamboe bord samen te drukken, de laag van bamboe boards kan 13 lagen bereiken, dus deze stijl bamboe meubel panelen niet gemakkelijk vervormd, vervagen, bewijs water en hoge stabiliteit.

图片 1 (2) .jpg

een. Kleur: Natuur en Koolstof

b. Standaard maat: 2440 * 1220 * 10 ~ 40mm

c. Certificaat: ISO, CE, FCO

d. Graad: eerste klas

图片 2 (1) .jpg

Deze bamboe meubelpanelen zijn meer dan 26% naar de Europese markt geëxporteerd, aangezien we professioneel ontwerper hebben en producten produceren om alle beschikbare maten en kleuren en design bamboe producten te ondersteunen.

Verpakking in pallet, dan in container laden.


未 命名 _ 副本 (3) .jpg

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER RISE bezig met productie en marketing kwaliteit. De hoge kwaliteit en dichtheid bamboe meubelpanelen gemaakt in China tegen een redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekend design en concurrerende prijs.
Onderzoek