Bamboe Panel

Bamboe paneel, Carbonzied horizontale bamboe, natuurlijke verticale bamboe fabrikant / leverancier in China, het aanbieden van Bamboo Panel, Concrete bekisting, bamboe aanrecht, enzovoort.

Productdetails

Uitgerust met een professionele fabriek, is FOREVER stijgen betrokken bij de productie en marketing kwaliteit bamboe deelvenster gemaakt in China tegen redelijke prijs. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten in China. En al deze producten zijn van uitstekende design en concurrerende prijs.


Product Detail

Natuurlijke kleur welke niet gemiddelde bamboe oorsprong kleur, hier natuurlijke kleur betekenen de bamboe strand onder hoge temperatuur gestoomde en kook omlaag en gebleekte / witter en komen duidelijk licht witof licht beigeKleur. Dus om te houden van de kleur concordant zonder kleur verschil en vlek.

Alle de bamboe met structuur van horizontale of verticale of croSS, de kleur kunnen worden natuur(lichtbeige)Kleur.

Bamboe panelennormale grootte:

Reguliere lengte van1000mm2000mm2200mm2500mm

Super lengte van 3000mm, 3050mmtot 4050mm.

Enbreedte 5mm tot 1250mm.

Dikte 1,5 mm tot 450mm.

En natuurlijke kleur kosten is hoger dan verkoold kleur, mensen zal vragen waarom, de reden is natuurlijke kleur heeft hogere eisen op bamboe strip/strand kiezen, welke oorzaak het ruwe onderdeel met behulp van tarief niet zo hoog als verkoold kleur is.

PX bamboe industrie nemen voornamelijk mao bamboe boven voordelen, het ruwe bamboe onderdeel kunt produceren tot massief Bamboe panelen, massief bamboe, multiplex, massief bamboe planken, die is zeer ideaal materiaal voor meubels, keuken ambachten, deur, badkamer ambachten, keuken tegenbovenkant en office tafelblad enz. De ambachten gemaakt van bamboe panelen kijkt zeer elegant, schone en groene. Die meer en meer warm en populair in de moderne people's leven is geworden


Onderzoek