Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Eco-Environmental bamboe vezelproducten

Apr 13, 2017

Eco- Environmental bamboe fiber producten

 

Bamboe vezel is milieuvriendelijke producten, de prestaties van het milieu zijn hoog, bamboe vezel is niet alleen inclusief handdoeken, beddengoed, maar ook betrekking op ondergoed, en nu ook een bamboe vezelzakken ...

 

Dik fferent uit gewone stoffen , het gebruik van bamboe vezelmateriaal van zakken die meer lichtgewicht en duurzaam zijn, ook milieuvriendelijker .

Bamboe vezel handdoek.jpg

 

De ontwikkeling van milieuvriendelijke stoffen, biologisch katoen, bamboevezel en andere ecologische stoffen wordt door de binnenlandse en buitenlandse handelaren zeer gunstig .

Met de toenemende aandacht voor de goederen kenmerken op ecologische bescherming , hightech innovatie en wederopbouw van bamboe middelen is gewoon fit markt consumptie concept,   Ook passen bij de globale milieubeschermingseisen, terwijl China Jianou ' bamboe- industrieketen zich moet aanpassen aan marktontwikkelingen ,   Met lokale overheidssteun zijn bamboe-bedrijven dapper in de innovatie van de bamboe- nieuwigheid, zoek kernconcurrentievermogen kans om de bamboe vezel te ontwikkelen tot steeds meer veld.

 

Met het groene concept van milieubescherming, meer en meer diepgaand leven, wordt bamboevezel geleidelijk de keuzes op grootte en allerlei merken vergroot en meer hoge kwaliteit om de belangen van de consument te waarborgen . Bamboe vezelhanddoek , bamboe vezel sokken, bamboe vezel ondergoed, bamboe vezel kleding en beddengoed zijn hot- selling in mark t, en de marktvraag van bamboe vezelproducten verhoogde ook jaar na jaar .

 

 

Bamboe-vezel Pajamas is nu algemeen geaccepteerd, veel mensen zijn gewend aan het dragen van pyjama's om te rusten, vergelijken met het dragen van strakke pyjama ondergoed. Wetenschappelijk gezien, zachte bamboe-vezel-pyjama's zijn goed voor de slaapkwaliteit van mensen, ook voor de huid van mensen . Als onderzoek heeft ecologische bamboe vezel goede milieuprestaties, kan de ecologische antibacteriële activiteit behouden, en pro zacht comfortabel, ademend vocht is een voorkeursproduct voor vrouwen om de slaapkwaliteit te verbeteren.

 

 

 

De bamboe vezel is gemaakt van pure natuurlijke bamboe vezel door middel van diepe verwerking, het geheel voegt geen schadelijke stoffen en elementen toe, die de actieve energie van bamboe stoffen kunnen blootstellen. Consumenten dragen voor bamboe vezel ondergoed, is gelijk aan de beschermende laag om een laag van natuurlijk en onschadelijk in hun eigen lichaam te creëren, kan effectief allerlei gemeenschappelijke bacterievirussen weerstaan.

 

Bamboevezel heeft jarenlang de aandacht van de Nationale Qalality S Upervision D epartment gewonnen, en ik ben een organisatorische organisator , en de O rotatie O rganizers , die hand in hand werken om de invloed van de bamboe vezel uit te breiden en te verbeteren Ook dit verhogen de publieke aandacht geleidelijk aan bamboe industrieën. Ik ben de voorspelbare , de toekomst van bamboevezel zal de toekomstige populairste trend zijn.