Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Bamboe panelen die worden gebruikt in de keuken tegenbovenkant, badkamersijdelheid top, Bar boven een nieuwe trend van groen en uniek leven geworden

Nov 23, 2016

Bamboe voor aanrechtbladen voordelen---duurzame andamp; Groenandamp; Unieke

Bamboe is een groene, milieubewuste materiaal want als op verantwoorde wijze beheerd, een snelle, duurzame bron van grondstoffen voor een breed scala aan toepassingen is.Bamboo zeer snel groeit en bereikt oogstbare rijping in 4 tot en met 7 jaar. Vergelijk dat met een hardhout of zelfs een groenblijvende boom die veel langer duurt om te bereiken van het punt waar het een nuttige hoeveelheid materiaal kan bieden. Wanneer geoogst, de wortels van de plant bamboe ook behouden en dezelfde fabriek zal regenereren bruikbaar product binnen nog eens 5 jaar.

Bamboe is een vrij opmerkelijk materiaal en countertops van bamboe zijn slechts één voorbeeld van dit materialand #39; s veelzijdigheid.

Als youand #39; ve geweest proberen te vinden een alternatieve aanrechtsmateriaal dat ziet er uniek maar nog steeds biedt goede functionaliteit, bamboe een goede keus kan zijn.De sleutel tot succes met countertops van het bamboe is echter begrijpen dat theyand #39; re niet gemaakt van een homogene plaat van bamboe maar,Het is gemaakt van gelamineerd bamboe paneel en gedrukt met 2 keer. De bovenste laag is einde graan paneel; de rest is gewone gelamineerd bamboe paneel. Met einde-korrel paneel, kon het hebben van hoge sterkte en leven voor lange tijd, niet gemakkelijk is om te worden gebroken.Er zijn andere punten ter overweging over bamboe als overeenkomen met de juiste finish om het beoogde doel en het maken van zeker itand #39; s correct geïnstalleerd.

Aanbegrijpen of bamboe is goede keuze voor een aanrecht materiaal moet u eerst iets over het materiaal zelf eerst te begrijpen. Itand #39; s veelzijdig, sterk en mooi, maar het heeft ook een aantal unieke kenmerken die regelen hoe itand #39; s andquot put togetherandquot; in een oppervlak van het aanrecht.

Bamboe materiaal, met name in de vorm thatand #39; s gebruikt voor werkbladen, ziet, voelt en reageert zoals hout. Als technisch corrigeren echter itand #39; s geen hout maar een soort gras.

Het belangrijkste punt om te begrijpen over de meeste dingen gemaakt van bamboe is dat als een bouwmateriaal, bamboe een andquot; engineeredandquot is; product. Itand #39; s een en #39; assemblyand #39; soort van vele stukken van bamboe zijn die verlijmd aan formulier platen en panelen, vergelijkbaar met hoe triplex wordt gemaakt.

De reden hiervoor is omdat de bamboe plantand #39; s andquot; trunkandquot; (eigenlijk bekend als de andquot; culmandquot;) is hol. Thereand #39; s geenszins te uittreksel breed of dikke planken van bamboe zoals u kan met de grote bomen. Daarentegen zijn de muren van de culm in reepjes gesneden en vervolgens aan elkaar gelijmd in verschillende configuraties te maken van de platen en panelen gebruikt voor dingen zoals werkbladen, kasten en vloeren.

Bamboe materiaal, en als een resultaat, countertops van het bamboe, zijn gemaakt met behulp van vier verschillende configuraties van bamboe bouw: