Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Bamboocutting board onderhoud en distributeur van bamboe bord

Apr 13, 2017


In de afgelopen jaren is houten plank geleidelijk vervangen door het bamboebord in de keuken als trend. Omdat de bamboe snijplank vergeleken met de traditionele houten snijplank geen vervorming heeft, geen kraken, geen dregs enz.   C eigenschappen.

 

Op dit moment heeft de productie van bamboe snijplank voornamelijk twee vormen van ronde en rechthoekige. Ronde bamboe snijplank is gemaakt van hoogwaardig bamboe drukgieten,   Buitenste met metalen ring die geen dregs en hoge sterkte, glad oppervlak heeft , die geschikt is voor zacht materiaal. Speciale serie dikke bamboe Hotel pier, de levensduur is 4 keer meer dan de houten schotel pier. Vierkante bamboe plaat verschijning, makkelijk te gebruiken, geen dregs, dubbel beschikbaar, is de beste keuze voor gewone gezinnen om te genieten van koken.

图片 1.png

Een goede kwaliteit bamboe snijplank heeft voorzichtig onderhoud nodig   F oodhygiëne kan ook het leven van verzekerbaar bamboeblok verlengen .

 

Hoe een bamboe bord houden:

 

1, onderhoud: voor nieuw bamboe   Normale reiniging kan worden gebruikt. Voor het afwerken van bamboe- snijplank , moet u het gezicht vochtig houden en beide zijden van rotatie gebruiken. Als het bamboebord op het oppervlak lijkt , dan kunnen we het in warm water voor 1 zetten -10 minuten   Volgens de situatie, maar niet te lang doordringen   Of gekookt. Na het gebruik moet het blok droog zijn op een goed geventileerde plaats.

 

2, snijplank classificatie: om kruisinfectie te vermijden, moet bamboe snijplankje rauwe voedsel aan één kant snijden , en een andere kant snijd gekookt voedsel. Na het verwerken van elke soort voedsel, was het onmiddellijk , en dan voor het volgende soort voedsel snijden .

 

3, T o voorkomen dat het bamboe blok breekt , voor een nieuw blok moet het onmiddellijk geolied worden .; Om het snijblok in de boven- en ondervlakken en de omgevingen te olien , en dan droog te zijn en daarna drie à vier keer opnieuw te beschilderen . Het omliggende gebied is makkelijk te kraken, waar meerdere malen herhaald kan worden .

Na deze behandeling is het blok niet makkelijk te kraken. Omdat de oliepenetratie sterk, niet vluchtig, langdurig vochtig hout kan voorkomen, kan olie voorkomen en blokkeren. De functie van anti - corrosie, hakken is zo duurzaam.

 

4, gebruik geen wasmiddel om het bamboeplank schoon te maken , omdat de reinigingsvloeistof na een lange tijd naar het snijblok en snijplank zal binnendringen , wat zal leiden tot schimmel en geen gezondheid voor voedsel.

 

5, als het snijplank moet omgaan met zware olie voedsel, die kan gebruiken   heet water   Om de olie te schrobben   Snel .

 

6, Let op , het snijplank mag niet onder direct zonlicht plaatsvinden , en te voorkomen dat het snijplank overmatig droogt en kraakt .

 

Bamboe snijplank onderhoudsmethode is zo simpel, onthoud, de nieuwe aankoop van het snijplank moet behouden blijven en het juiste gebruik van het snijplank , dat het kan uitbreiden   Service leven meer dan 4 keer.