Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Classificatie van bamboe furniture(2)

Oct 27, 2016

4. gelijmd gelamineerd bamboe meubels

Gelamineerd bamboe meubels verwijst naar de gelamineerd bamboe plaat grondplaat gemaakt van onderdelen gemaakt van metalen verbindingslijn gezamenlijke, zoals het type van meubilair. Geschild met gelamineerd bamboe fineer, rand-korrel timmerhout, tekenreeks oppervlakte materialen, einde materialen of een combinatie van materialen als gevelbekleding materialen en bewust gebruik van deze materialen naar de verschillende meubels of in verschillende delen van de meubels. Als gevolg van de grote bamboe integreert de plaat formaat, hoge sterkte, kunnen worden verwerkt tot tafel grootschalige meubels.

5. bamboe scrimber meubels

Bamboe scrimber meubilair, ook bekend als recombinante bamboe meubels, beter bekend als bamboe meubels. Het is gebaseerd op een verscheidenheid van bamboe scrimber (recombinant bamboe) voor origineel materiaal, met behulp van houten meubelen (massief houten meubelen in het bijzonder) gemaakt van de structuur en de technologie een soort meubilair. Het kan bestaan uit de doos-achtige structuur, ook kan worden gemaakt van plaat structuur vaste structuren kunnen worden gemaakt, ook Verwisselbare structuur kan worden gemaakt. Door verkoling en reorganisatie vervaardigd van bamboe voor kleuraanpassing, haar textuur- en kleurwaarden zijn vergelijkbaar met tropisch hout, kan worden gebruikt als een substituut voor kwaliteit hardhout, gebruikt in imitatie mahoniehouten meubilair of product manufacturing.

6. buigen van bamboe meubels gelijmd

Gebogen gelamineerde meubelen van bamboe is het gebruik van bamboe, bamboe fineer, bamboe hout en andere materialen, door type van meubilair gemaakt van multilayer gebogen lijmen technologie.