Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Creatieve bamboe toetsenbord en bamboe computermuis en haar kenmerken en producties.

Nov 24, 2016

Bamboe toetsenborden bamboemuisskenmerken en productie

Release tijd: 9:31:04 2016-11-15Bronpakket: 360 encyclopedie

Chinees is het grootste land van bamboe-industrie, bamboe is een soort hernieuwbare hulpbronnen en duurzaam gebruik van hulpbronnen, bamboe wordt gekenmerkt door snelle groei, sterke reproductieve vermogen, hoog rendement, gemakkelijk regeneratie, brede aanpassingsvermogen, veelzijdigheid, een succesvolle bebossing elk jaar, bamboo shoot ontwikkeling, op lange termijn voordeel. In het gezicht van zoveel van onze middelen. Natuurlijk goed gebruik maken van de eigenschappen van bamboe, bamboe heeft niet alleen anti straling sterilisatie, anti-statische functie, we zetten de anti-statische anti straling prestaties door middel van dit aan het toetsenbord, muisAancomputer.

In de afgelopen jaren, de bergen zijn rijk aan bamboe middelen, ontwikkelen van bamboeAanbamboe toetsenbord,bamboemuis,bamboetoetsenbord bewerking nu heeft twee bamboe productielijn, jaarproductie zit verwachte voor zitten 1 miljoen 800 duizend soorten andquot; bamboe keyboardandquot;exporterenin de Verenigde Staten, Zuid-Korea, Turkije en andere landen. Waarom bamboe toetsenbord verkoop exporteren kunt, of bamboe toetsenbord welke voordelen, nemen wij een blik.

Inleiding tot het gebruik

Materiaal: natuurlijke bamboe ondersteuning platform: compatibel met WINDOWS/Mac OS-besturingssysteem. Wanneer in gebruik, het deel van de rode naast elkaar roller uitstoten een zwak blauwe licht en de onderkant van de muis van de gebruikers van het internationale leven meer helder en kleurrijk.

Met behulp van de nieuwste optische sensing technologieontwerp, schakelen hoge resolutie en scannen tarief, zodat de muis de sleutel kunt lokaliseren. Leven kunnen maximaal 10 miljoen keer, de sleutel is gevoelig en de levensduur wordt gegarandeerd. De algehele vorm van manipulatie van het menselijk lichaam. Comfort grip, flexibele werking. Kan effectief verminderen de werking van de muis veroorzaakt vermoeidheid niveau. Met bamboe en kunststof, onafhankelijke innovatie Chinese ondernemingen, met 3 nationale uitvinding herschreven octrooien en octrooien van de model 4 nut het toetsenbord in de productie van plastic grondstoffen voor de geschiedenis.

Productieproces

Vanwege de speciale aard van bamboe moeten veel processen handmatig worden bediend. Nadat het eindproduct komt, zal het meer dan 30 worden.Bamboe toetsenbord procedure.

Het is gemeld dat de algemene selectie van meer dan 5 jaar van bamboe, dus haar dichtheid en hardheid. De bamboe wordt getransporteerd naar de fabriek na cut open, drogen, frezen, en fijn polijsten.

Volgende, maar ook voor de groep van embryo's, schuren, aanzuigende en andere processen, de hele shell. Na het circuit bord is gemonteerd in de shell. De binnentent van het toetsenbord, muis kan niet mechanisch worden gepolijst, de kunstmatige dun Amaril doek gedragen glad.

Functies van het product

De bamboe bamboe toetsenbord percussie geluid klein, met constante temperatuur eigenschappen van natuurlijke, wanneer in gebruik, kan effectief het vermijden van de generatie van statische elektriciteit, en elektronische componenten te verlengen van de levensduur van het toetsenbord, wordt nu gebruikt in kunststof producten van het toetsenbord.

1, de uitvoerbaarheid van de sterke, goed handvat, anti-statisch, anti straling, gemakkelijk te schoon, zweet antibacteriële, koel in de zomer en warm in de winter;

2, bamboe materiaal in plaats van plastic, verbeteren de aantasting van het product, om te bereiken van het doel van de bescherming van het milieu;

3, het midden van bamboe pulp in hoge temperatuur en hoge druk verkoling proces van speciale productie, nooit kraken, nooit vervorming;

4: bamboe toetsenbord verschijning is nieuwe en unieke, elegante, edele en elegant, sterk verbeteren van het product van de versiering;

5, het product is praktische, voel je goed, anti-statisch, anti straling, gemakkelijk te reinigen, zweet en antibacteriële, koel in de zomer en warm in de winter;

6, bamboe toetsenbord uniek Antistatisch effect op nummer meer dan 5 miljoen keer; 7, de normale levensduur van een computer wilt doorbrengen 3 Pu via het toetsenbord, terwijl de 1 bamboe en de levensduur van het toetsenbord kan worden gebruikt in de 3 computer;

8, met de nationale uitvinding octrooi en octrooien nut model; 9, bamboe textuur heeft goede absorptie van ultraviolet functie, en de kleur en elegante, zachte en warme uitstraling; mensen kunnen ook het verlichten van visuele vermoeidheid graad, verminderen van bijziendheid het vóórkomen van; is een zeer decoratieve effect, gezondheidsproducten, aankunnen peopleand #39; s smaak van het leven is het nastreven van 10 compatibiliteit: PS/2 USB, compatibel met alle computer compatibel, meer dan 98 van alle systemen.

Innovatieve technologie

Toetsenbord en muis producten, technologie is heel volwassen, die zal maken. Maar, kan denken van het gebruik van bamboe te bouwen van het toetsenbord en de muis,

Bamboe toetsenbord voor de eerste keer. Het is de innovative doorontwikkeling van bamboe toetsenbord percussie geluid kleine, natuurlijke temperatuur kan, voorkomen dat statische, verlengen de levensduur van de elektronische onderdelen van het toetsenbord. Dit soort innovatie, het grootste verkoopargument is de bescherming van het milieu, vooral in Europa en andere ontwikkelde landen, bescherming van het milieu producten zijn vaak de meest populaire, zelfs als de prijs lichtjes duur, ook de verkoop. Kleine bamboe, verwerkt in het toetsenbord en de muis, wordt een goed milieu gezondheidsproducten. Computer wordt verwacht om te dragen een volledige set van andquot, bamboe cloakandquot; tot nu toe uit de productie van bamboe toetsenbord, muis in principe worden geëxporteerd naar de Verenigde Staten, Zuid-Korea, de Verenigde Arabische Emiraten en andere landen. Bovendien, ze Lenovo werkt ook met andere bekende computerbedrijven te discussiëren over de samenwerking. andquot; Gegeven de bamboe bamboe toetsenbord, muis en andere low-cost, goede greep, makkelijk te gebruiken, milieubescherming en andere uitstekende eigenschappen, de toekomstplannen voor een breed scala van promotion.andquot; in de toekomst brengt de productie gebied strekt zich uit tot de hostcomputer, weer zaak enz. Gezicht, waardoor de computer andquot; put onandquot; een volledige reeks van de bescherming van het milieu.

Bamboe kan het hout vervangen en bamboebos, zeer groen, heeft ook anti stralingsbescherming van gezichtsvermogen, statische voordelen, om goed gebruik van vandaag, met meer en meer volwassen technologie en sociale ontwikkeling, we verheugen ons op de computer zetten van zijn jas, niet alleen dat, we ook verwachten om onze mobiele telefoons zetten van zijn jas, laten we beschermen gezichtsvermogen is in geen een probleem.