Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Hoe geweven bamboepanelen en geweven matten te onderhouden?

Jun 22, 2018

Geweven bamboebladen worden meestal gemaakt van bamboe, zoals bamboe, bamboe, bamboe en zo verder, en de bamboehuid wordt opgedeeld in stroken bamboe. Volgens verschillende materialen kunnen bamboematten worden onderverdeeld in groene matten, gele matten, bloemmatten en geverfd meerel MATTEN. Blauwe zetels door groen. Alle geweven, gele zetels worden afgedaan. Alle gebruiken gele mie weave, yamamotothe bloemmat groen en geel, de kleur en glans is helder, verven verwerpt yamamotothe bloemblad bamboe zal geverfd alle soorten kleuren, weefpatronen , over het algemeen gebruikt voor decoratie. In recente jaren, is er ook een soort van bamboemat op de markt. Het is gemaakt van bamboe, de twee - vinger - brede bamboestukken zijn gemaakt van nylon koord. Dit soort bamboemat is sterk en duurzaam, geschikt voor simmons zacht bed.


Onderhoud van bamboematten rollen

Bamboe mat mag niet worden blootgesteld aan de zon om broos te voorkomen; wanneer pad bamboe mat, wil bedplank op gelijke hoogte houden, opdat pauze niet opzij gezet.

Duidelijk: open airco voor de nacht, met 26 ℃ raadzaam.Sleep mat, moet bedekken met dunne deken buik, schouders en andere delen, geen last hebben van verkoudheid, diaree, koude ziekte, zelfs wervelkolomaandoeningen en periartritis van schouder.


C hoose van bamboewevenmatten

De keuze van de bamboemat moet drie zijn. Een blik is de normale fabrikant produceert, dit moet letten op of de buitenverpakking van de goederen de merknaam, de fabrikant, enzovoort heeft; twee kijken of de materiaalkleur van de bamboemat is symmetrisch, of de materiaalkleur symmetrisch is, bepaalt de esthetische graad van de bamboemat; de derde is om te zien of de mat glad is, wat een belangrijk aspect is bij het meten van de kwaliteit van de bamboemat. Consumenten kunnen hun handen lichtjes op de mat schuiven om de zachtheid van de bamboemat te voelen. Ten vierde moet worden nagegaan of het weven strak is, wat de levensduur van de bamboemat tot op zekere hoogte beïnvloedt. Het gebruik van bamboemat is heel bijzonder, bij het gebruik, moet aandacht worden besteed aan "drie bogey": een bogey water schuren, om schimmel schade te voorkomen, als de bamboe mat echt moet reinigen, kan een natte zachte handdoek gebruiken om af te vegen; 2 vermijd koesteren in de zon, zoals doen kan invloed hebben op de levensduur van bamboe mat; drie vermijden vouw druk. Bij het verspreiden, wilt houden bamboe mat niveau af, zoals bamboe mat en bamboe draadmat algemene ongunstige matten is in te zacht palm stretch bed of de staaldraad bed met te grote deuk, kan de levensduur anders beïnvloeden. Kies en koop bamboemat naast het kiezen van een ander ras volgens de grondwet en wees dol op, moet nog steeds kiezen wanneer een geur, twee ziet, drie aanraking.


Verzameling van bamboe geweven panelen

Als het weer in de herfst koud wordt, moet de zomermat worden opgeborgen en kunnen de volgende maatregelen worden gevolgd:

1. Veeg eerst de zweetvlekken meerdere malen op de bamboemat met een warme handdoek;

2. Veeg de voor- en achterkant van de mat enkele malen schoon met 3-5% licht zout water, dat niet alleen enkele insecten en bacteriën kan doden, maar houd de mat ook vochtig en voorkom droge scheuren;

3. Het is beter om droog te zijn als het weer droog en heet is, explosies en zon te vermijden en te voorkomen dat de bamboekabel bros wordt en gemakkelijk kan breken.

4. Voor het verpakken kunt u katoenen doek gebruiken om stekelig warmtepoeder of windolie-essence aan te raken om de mat af te vegen en de binnenlaag omwikkelen met een paar kranten (water kan worden geabsorbeerd).

5. Wees voorzichtig als u niet hard drukt en zorg voor een bepaalde hoeveelheid ventilatie, vermijd vocht.

6. Vouw het niet op, bevestig het met een krant en rol het opnieuw op.


Woven Bamboo Panels And Woven Matting Sheets