Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Hoe 100% natuurlijke soorten Bamboo Coffee Cup te gebruiken?

Jun 28, 2018

 

Het materiaal van de beste herbruikbare koffiekop

Er zijn vele soorten koffiekopjes, zoals aardewerk, roestvrij staal, porseleinen porselein, bamboe, enzovoort. Zowel porselein als aardewerk worden gemaakt door beglazing. Het aardewerk heeft een ruwe textuur en is enigszins waterabsorberend. De kwaliteit van porselein is klein en neemt geen water op. De bone China Cup heeft een goede thermische isolatie en kan de koffie warm houden in de kop, maar de prijs is erg hoog. De dubbele roestvrijstalen beker heeft een hoge thermische isolatie en duurzaamheid, dus het zal niet worden gedragen. De bamboe koffiekop, gezond en milieuvriendelijk, ingehouden en smaakvol, is een soort koffiekopje gemaakt van hoogwaardige bamboe, prachtige en mooi in stijl, met een beetje nostalgische sfeer. Dit type beker is duurzaam, bestand tegen hoge temperaturen, valbestendig en mooi, veilig.

Grootte van bamboe koffiekopje

De grootte van koffiekopjes is over het algemeen verdeeld in drie soorten:

Kleine koffiekop

(60 ml ~ 80 ml) - het is geschikt voor het proeven van pure en hoogwaardige koffie of sterke koffie met één smaak. Hoewel je het bijna in één hap kunt drinken, is het aanhoudende aroma de meest delicate smaak van koffie.

Normaal koffiekopje

(120 ml ~ 140 ml) - een gewone koffiekop. Over het algemeen kiest u bij het drinken van koffie vaker een kopje. Er is voldoende ruimte om zichzelf te mengen en melkpoeder en suiker toe te voegen.

Mokken of fraiche mokken

(meer dan 300 ml) - ideaal voor koffie met veel melk, zoals Amerikaans mokka, dat mokken gebruikt voor zijn zoete en gevarieerde smaak. De romantische Fransen daarentegen gebruikten een grote kom koffie met melk (olay) om creëer een sfeer van euforie die de hele ochtend duurde.

Gebruik van bamboe koffiekopje

Koffie is niet alleen meer voor xiaozi. Veel mensen zullen ervoor kiezen om naar de coffeeshop te gaan voor een kop koffie of om thuis koffie te zetten. De koffie die u na een maaltijd drinkt, wordt meestal in een zakbeker geserveerd. Dit soort kop heeft een klein oor en kan er niet doorheen komen de vingers.

Maar zelfs met grotere bekers, laat je vingers niet door het oor lopen om de beker vast te houden. De juiste manier om een koffiekopje vast te houden, is door de hendel met je duim en wijsvinger vast te houden en vervolgens de beker op te tillen. Kies een bamboe herbruikbare koffiekop kan een paar fijne keramische paar koffiekopjes kiezen, kan ook goed humeur aan zichzelf brengen.

Wanneer u suiker aan koffie toevoegt, kan suiker worden verwijderd met een koffielepel en direct in de beker worden gedaan. U kunt ook een suikerhouder gebruiken om de suikerklontje aan de zijkant van de koffieplaat te plaatsen en vervolgens de koffielepel gebruiken om toe te voegen de suikerklontje in de beker. Als je de suiker rechtstreeks in het kopje doet met een suikerstrooier of hand, kan het soms de koffie morsen en je kleding of tafelkleed bevuilen. De koffielepel wordt speciaal gebruikt voor het roeren van koffie, en het moet uitgenomen bij het drinken van koffie. Geen lepels koffie meer met een koffielepel, en niet meer de suiker in de beker fijnpikken met een koffielepel.

Als u koffie drinkt, kunt u het oor van de koffiekop met uw rechterhand vasthouden, de koffieplaat met uw linkerhand zachtjes vasthouden en langzaam naar uw mond bewegen om te nippen.U moet de beker niet volledig vastpakken, slikken, ook niet buigen de koffiekop. Maak geen geluid tijdens het drinken van koffie. Wanneer u koffie toevoegt, moet u de koffiekop niet van de schotel afhalen. De versgezette koffie is zo heet dat u hem voorzichtig in de kop kunt roeren met een lepel om af te koelen of wacht tot het op natuurlijke wijze is afgekoeld voordat je het drinkt. Het is heel onbeleefd om te proberen de koffie met je mond naar beneden te blazen. De kopjes en schoteltjes die de koffie bevatten, zijn speciaal gemaakt en de high-end koffiesoorten worden op elkaar afgestemd. Ze moeten aan de voor- of rechterkant van de drinker worden geplaatst en de oren moeten naar de rechterkant worden gericht.


100% Natural Kinds Of Bamboo Coffee Cup