Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Innovatieve technologie van bamboe toetsenborden producten...

Dec 12, 2016

Innovatieve technologie

Toetsenbord en muis producten, technologie is heel volwassen, die zal maken. Maar, kan denken van het gebruik van bamboe te bouwen van het toetsenbord en de muis,

Bamboe toetsenbord voor de eerste keer. Het is de innovative doorontwikkeling van bamboe toetsenbord percussie geluid kleine, natuurlijke temperatuur kan, voorkomen dat statische, verlengen de levensduur van de elektronische onderdelen van het toetsenbord. Dit soort innovatie, het grootste verkoopargument is de bescherming van het milieu, vooral in Europa en andere ontwikkelde landen, bescherming van het milieu producten zijn vaak de meest populaire, zelfs als de prijs lichtjes duur, ook de verkoop. Kleine bamboe, verwerkt in het toetsenbord en de muis, wordt een goed milieu gezondheidsproducten. Computer wordt verwacht om te dragen een volledige set van andquot, bamboe cloakandquot; tot nu toe uit de productie van bamboe toetsenbord, muis in principe worden geëxporteerd naar de Verenigde Staten, Zuid-Korea, de Verenigde Arabische Emiraten en andere landen. Bovendien, ze Lenovo werkt ook met andere bekende computerbedrijven te discussiëren over de samenwerking. andquot; Gegeven de bamboe bamboe toetsenbord, muis en andere low-cost, goede greep, makkelijk te gebruiken, milieubescherming en andere uitstekende eigenschappen, de toekomstplannen voor een breed scala van promotion.andquot; in de toekomst brengt de productie gebied strekt zich uit tot de hostcomputer, weer zaak enz. Gezicht, waardoor de computer andquot; put onandquot; een volledige reeks van de bescherming van het milieu.

Bamboe kan het hout vervangen en bamboebos, zeer groen, heeft ook anti stralingsbescherming van gezichtsvermogen, statische voordelen, om goed gebruik van vandaag, met meer en meer volwassen technologie en sociale ontwikkeling, we verheugen ons op de computer zetten van zijn jas, niet alleen dat, we ook verwachten om onze mobiele telefoons zetten van zijn jas, laten we beschermen gezichtsvermogen is in geen een probleem.

Jianou Youxiwaarde van de output van het bamboe-industrie overschreden18 miljardRBM op de eerste drie kwartalen van dit jaar

Gepubliceerd: 2016-11-15 11:05:33 Bron: Sanming dagelijkse weergave

OnzeYouxi County, precieze armoede, de volledige uitvoering van moderne bamboe productieprojecten, bevordering van de productie van de ontwikkeling van de industrie van de bamboe, de bevordering van de verhoging van de farmersand #39; inkomen, bevordering van de wetenschappelijke ontwikkeling van bamboe-industrie in de provincie.

De eerste drie kwartalen van dit jaar, output de totale waarde van bamboe-industrie in de provincie overschreden18 miljard RMB.

Vanaf 2015, andquot; China bamboe villageandquot; en andquot; China bamboe township van YouxiJianouCountynemende ontwikkeling van bamboe-industrie als de doorbraak van de ontwikkeling van de houtverwerkende industrieenecologische economische sector,hetkunnen realiserendiede bamboe boeren inkomen verdubbeld.

DeRe zijn5 steden zijn de moderne landbouw bamboestad enbamboe productiebedrijven stad, er ispreferentiële beleid ten aanzien van hun eigen bedrijfenmeer vertrouwenopde opkomst van wetenschappelijke technologie voor bambooproducten, bamboe boom,Aanvergroten van de teelt van bamboe middelen, begrijpen de classificatie bosbeheer directionele-teelt, zonder vervuiling zakelijke en andere wetenschappelijk onderzoek, diepe opdagen neigt, wieden, bevruchting en de irrigatie, de technische maatregelen en de bestrijding van plagen en ziekten van de uitvoering.

Op dit moment zijn 5 steden voltooide bevruchting bamboe bosgebied van meer dan7000 mu, Zhushan opende trekker weg meer dan en 100 kilometer, de aanleg van Zhushan meer dan en 50, water opslagcapaciteit van meer dan1500 kubieke meter. Op hetzelfde moment heeft de provincie 5 dorpen en steden in de project gebied bamboe boeren en project management personeelmettechnische opleiding meer dan en 300 mensen, straling rond gedreven meer dan1000 huishoudens venture uit de armoede.

De countyand #39; s 5 townships project gebied door middel van de tenuitvoerlegging van moderne bamboe productieprojecten, bamboe boeren onder de knie de toegepaste teelttechnieken van Maobamboebos,ter verbetering van de algehele bos intensieve en zorgvuldige landbouw, managementniveau en uitgebreide voordelen, bouwde deperfarmerand #39; s volumebamboe plantenbereikt meer dan meer dan 170 planten,enoutput waarde steeg met400-500 RMBin2016, deRe zijn135 duizendZhushan Countybamboe huishouden heeftper capita inkomen maximaal 5000RMB.