Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Introductie en toepassingen van bamboe fineer s en bamboe huid fineer weven

Nov 23, 2016

Invoering en toepassing s van bamboe weven fineer s en bamboe huid fineer

Bamboe geweven fineer is gemaakt van bamboe huid en dunne bamboe spleten, welke productie wil het bestuur van gelamineerd bamboe gesneden in dunne fineerlagen na het ontharden van het bamboe bord. Bamboe geweven Veneers verschijnt die gelijk is aan het verstrekken van een nieuwe hoge smaak voor huisdecoratie en -Opties. Bamboe huid, als een soort nieuw materiaal van de natuurlijke bescherming van het milieu, grote schaal kan worden gebruikt in bamboe meubels verwerkende nijverheid en de nieuwe interieur industrie , het heeft brede perspectieven. Bamboe weven is een soort van pure handgemaakte decoratieve materialen voor meubelen en interieur decoratie.

Bamboe geweven veneers en bamboe huid veneers hebben steeds meer aandacht in de bouw in vandaag de samenleving . Deze bamboe producten worden voornamelijk gebruikt voor wand, vloer, plafonds en indoor en outdoor gebouw decoratie, ,met een heleboel functies. Bamboe geweven veneers en bamboe huid Veners van PX bamboe en hout producten Co., Ltd. heeft kenmerken van natuurlijke textuur, eenvoudige en natuurlijke en Geavanceerde oppervlakte slijtage-weerstand te bieden, druksterkte welke is wijd verbeid gebruikt in de praktijk en de gewenste resultatenverkrijgen.

Zoals: brandwerende bamboe geweven plafond gebruikt in Madrid, Spanje, de New International Airport, Bmaboo huid fineer gebruikt in Shenzhen Vanke hoofdkwartier, natuurlijke bamboe geweven fineer matten in Shanghai hoofdkwartier van Microsoft, Carbonzied bamboe geweven fineer gebruikt in Shanghai keer financiële centrum en de Shanghai World Expo enz...