Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Low Carbon leven van bamboe meubels en milieu bescherming

Dec 12, 2016

Bamboe meubels--waarom de bescherming van het milieu van koolstof laag

1StWat is andquot lage carbonandquot; andquot;

De top van Kopenhagen van de andquot, lage carbonandquot; thema, andquot de voltooiing van de Shanghai World Expo nul koolstof Museumandquot; andquot; lage carbonandquot; is uitgegroeid tot het middelpunt van aandacht.

Koolstofarme, Engelslowcarbon, betekenen lagere, lagere kooldioxide broeikasgasemissies. Verspreid naar de wereld ter bevordering van koolstofarme leven (lage-carbonlife) concept, andquot, lage carbonandquot;Aanyoen megezondheid.

2ND, wat is de andquot, koolstofarme furnitureandquot;

Groene koolstofarme meubelen, is een natuurlijke neiging om te besparen energie en materialen, niet schadelijke stoffen bevatten, niet release schadelijke gassen, gemakkelijke recycling doen. Het kernconcept van koolstofarme meubilair is energiebesparing, emissiereductie, gezondheid, milieubescherming, nadruk op mensen georiënteerde, respect voor het leven en de gezondheid, om een harmonieuze samenleving te bouwen.

3RD, Wat isandquot, koolstofarme furnitureandquot; standaard

andquot; Koolstofarme furnitureandquot; eerste gebruikte materialen voor het milieu, het beste is het materiaal van de natuurlijke bescherming van het milieu. Hout, rotan, bamboe is de meest natuurlijke materiaal voor bescherming van het milieu, maar de menselijke van hout snijden overstroming, waardoor schade aan de ecologische omgeving, vooral voor het kostbare hout, zoals peer, rozenhout en andere soorten, en meer zeldzaam. Deze materialen doen meubilair is duur, maar moet meer menselijk te beschermen, te koesteren. Rotan, bamboe is de beste natuurlijke materialen, met name rotan, door de organisatie van de Verenigde Naties-bescherming van het milieu aanbevolen voor de green room.

En hoe te produceren van koolstofarme bamboe meubels?

koolstofarmebamboe meubelsproductieproces

andquot; Koolstofarme furnitureandquot; in het productieproces om energiebesparing, bevat emissiereductie, vermindering van de schadelijke uitstoot, geen schadelijke stoffen. Met name het gehalte aan formaldehyde, kan niet hoger zijn dan de standaard.

Sommige arme synthetische dichtheid bestuur, formaldehyde inhoud is te hoog, de materiële productie van meubels, verhoging van de uitstoot van schadelijke gassen.

Grote schade aan het milieu en de volksgezondheid.

Op hetzelfde moment, het meubilair in de grootschalige productie-proces, het verbeteren van het technische niveau, om te bereiken van energiebesparing, vermindering van de kooldioxide-uitstoot, erg belangrijk zal zijn.

Sommige van de eigenschappen van het materiaal kan gebruikt worden in kunstmatige weven methoden, de productie van meubels met kunst, terwijl geen vervuiling, die zeer geschikt is voor het productieproces van koolstofarme eisen.