Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Wat zijn de voordelen van een bamboebordenpaneel?

Dec 14, 2018
The Size Length 4000-6000mm Long Bamboo Board For Work.jpg Bamboo board panel is een bouwmateriaal met hogedrukspaties gemaakt van bamboemateriaal als hoofdstructuur en vulmateriaal. Vanwege de hoge hardheid, buigweerstand en drukweerstand van bamboe-rubberplaten zijn stalen sjablonen in veel toepassingsgebieden vervangen. Omdat bamboe eenvoudig te telen is, kunnen bossen met snelle bossen in drie tot vijf jaar worden gekapt en kunnen ze hout vervangen. Daarom ondersteunt het beleid van het Ministerie van Bosbouw de ontwikkeling van panelen op houtbasis met bamboe als het belangrijkste verwerkingsmateriaal, dat op veel plaatsen is vervangen. Gebruik van panelen op houtbasis.


Bamboe bordpaneel wordt veel gebruikt in horizontale bekisting, scheermuur, verticale muurplaat, brug, viaduct, dam, tunnel-metro en balkstapelbekisting in bouwconstructie, en bamboebordenpaneel wordt ook veel gebruikt in verschillende containers, dozen, auto's en treinvloer , huishoudelijke vloer, binnenplafond, deurpaneel, meubels, etc.


Het bamboebordenpaneel kan worden gebruikt als een gemeenschappelijke structuurplaat of kan worden gebruikt als vloer van een auto op basis van de plaatlengte en oppervlaktebehandeling.