Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Wat zijn de processen van bamboepaneel?

Nov 22, 2018
China High Quality Bamboo Panels.jpg Bamboepaneel, ook bekend als bamboebord, heeft een oppervlak dat lijkt op een houten bord, gecarboniseerd bamboepaneel, mooi bordoppervlak, vers bamboepatroon, natuurlijke kleur, aangename bamboegeur, elegante textuur, hoge mate van splijten, elasticiteit en taaiheid. Het productieproces is verdeeld in een natuurlijk bamboepaneel, verkoold bamboebord en een zebra-bamboebord; volgens de bamboestripstructuur is deze verdeeld in platgedrukt bamboebord, aan de zijkant gedrukt bamboepaneel, I-vormig bamboebord, verticaal en horizontaal bamboepaneel, bamboefineer en meerlagig bord.


Om de suiker en het vet in de bamboe volledig te verwijderen, en de sterkte en de stabiliteit van het bamboepaneel te verbeteren, wordt de bamboevezel onderworpen aan hoge-temperatuur en hogedruk hete-stomende en carboniseringsbehandeling, zodat de koolstofvezel van het bamboevezelweefsel wordt extreem ingezoomd, waardoor voldoende insecticide sterilisatie wordt gewaarborgd. Het verbetert de hardheid en sterkte van het bamboebord enorm en verbetert de schimmelbestendigheid van het bamboebord.


Het bamboepaneel is gemaakt van natuurlijk vers, vier tot zes jaar hoogwaardige verse bamboe als grondstof, koken op hoge temperatuur, carboniseringsbehandeling onder hoge druk, constante temperatuur drogen, volledige de-suiker verwijdering, carbonisatie, insecticide sterilisatie, wetenschappelijke consolidatie van bamboe fijn malen, gebruik De milieuvriendelijke lijm wordt geassembleerd in verschillende specificaties van platen onder hoge temperatuur en hoge druk. Het product behoudt niet alleen de inherente hoge dichtheid, taaiheid en sterkte van de bamboe, maar behoudt ook de natuurlijke textuur van de bamboe, fris en elegant, mooi en comfortabel. Zijn indicatoren voor milieubescherming hebben de Europese E1-norm voor export bereikt en het is de beste grondstof voor bamboewerk en bamboe meubilair. Het is geschikt voor de terugkeer van de moderne mens naar de waarheid, het pleiten voor de natuur en de nieuwe golf van milieubescherming.