Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Wat is Bamboo Curtain?

Jun 13, 2018

Bamboe deurgordijnen, vooral een die in een deuropening of raam hangt, is een van de bamboe weeftechnieken van de Han-nationaliteit. In de oudheid staat de koningin van de keizerin of de koningin voor het gerecht om naar de regering te luisteren, de tempel met een bamboescherm, dan bekend als het gordijn om naar de overheid te luisteren.Sinocalamus affinis bamboegordijn gebruikt als grondstof, geef prioriteit aan met handmatige technieken, met behulp van een eenvoudige en slimme houtmachine, zo fijn als de bamboefilament van de eend, na meer dan 20 handgemaakte procedure , geweven, gevormd als een jin bao ruchan zijde uniek bamboe handwerk, geef een persoon het gevoel van primitieve eenvoud en elegant, laat een ruimte vol met elegante smaak.

Geschiedenis van bamboegordijnen voor ramen

Bamboe hangende gordijnproductietechnologie is meer dan duizend jaar geschiedenis geweest.

Volgens historische verslagen, al in de noordelijke songdynastie, werd het vermeld als een koninklijke eerbetoon, beroemd om het drinken, bekend als "het eerste gordijn onder de hemel". Chongqing bamboeschaduw in lokale sinocalamus affinis van tijm en bamboe als grondstof, zo fijn als de bamboe filament van de eend, met de hulp van een houten weefgetouw, na meer dan tientallen bewerkingen van met de hand gemaakt, gemaakt zo dun als cicada, vergelijkbaar met Jin's unieke bamboe handwerk, en het combineren van de kalligrafie en schilderen, borduurwerk, stroomden, en andere techniek van expressie, seiko geproduceerd allerlei gordijn, scherm, versiering en praktische kunsten en ambachten, het kleur elegante, geavanceerde technologie, hebben volle lokale smaak en natuurlijke charme, is een zeldzaamheid in de prachtige cultuur van oude China, geniet een goede reputatie in het proces van schone kunsten. Het bamboe gordijn van Liang ping wordt begunstigd door landgenoten uit Hong Kong, Macao en Taiwan, overzeese Chinese en buitenlandse vrienden. De grote zaal van de mensen en Diaoyutai staat guesthouse in Beijing zijn allemaal treasured.

Kenmerken van goedkope bamboe gordijnen

1. Bamboegordijn heeft de kenmerken van eenvoud en vrijheid van vulgariteit, levendige en harmonieuze en groene milieubescherming.

2. Het bamboegordijn behoudt de uitstekende kenmerken van hoge dichtheid, goede taaiheid en sterke sterkte inherent aan het bamboemateriaal, met de kenmerken van sterke duurzaamheid, niet-misvorming, vlotte textuur, zachte kleur en elegant en grootmoedig.

3, bamboe stijl curtainshas insect-resistente eten door mot, schimmelbestendig, corrosiebestendigheid, voorkomen glad, hittebestendigheid, slijtvastheid, hoge sterkte, weerstand tegen vervorming kenmerken, de elegante en duidelijke oppervlaktestructuur, kleur en glans is mooi en gemakkelijk, kan de afhankelijke kenmerken van harmonie tussen mens en natuur volledig belichamen, is een wereldwijd product voor milieubescherming. Bamboeblinden zijn gemakkelijk te reinigen, niet bang om water te sprenkelen en sigarettenpeigenschappen en stokken te verbranden, hun functie is beter dan stoffen gordijnen , de prachtige stijl is ook onvergelijkbaar met andere gordijnen. Bamboeblinden kunnen op grote schaal worden gebruikt in huizen, hotels, winkels, restaurants, theehuizen, schrijfruimten, ontvangstruimten, vergaderruimtes, bibliotheken en andere plaatsen.

4. groene decoratieve materialen: is met het oog op milieubescherming ontwerp en productie van niet-toxisch onschadelijk niet-vervuiling versiering materiaal, is de nationale afdeling voor milieubescherming aangewezen agentschappen volgens de milieubescherming standaard product bevestiging, gecertificeerde producten zoals milieu bescherming samengestelde houten vloer, zijn hardheid, intensiteit, slijtvaste mate, resist vervorming, vlamvertragend, waterdicht, insectenwerend, antistatisch en andere indicatoren sterk overtreffen de originele houten vloer. Daarnaast hebben warmte behoud, muggenspray, gezondheidszorg en andere multifunctionele muur papier, muur doek heeft een aanzienlijk marktaandeel bezet, de nieuwe ontwikkeling van een sterke hechting van de nieuwe steen materiaal, keramische tegellijm, kitmiddelen, zoals milieubescherming vloer lijm, nagel lijm gratis alles heeft de kenmerken van niet-toxisch onschadelijk, niet vervuilt het milieu. Daarnaast de internationale consumentenvereniging roept milieubeschermingsautoriteiten in verschillende landen op om het gebruik van groene producten te standaardiseren, wat een positieve rol zal spelen bij het reguleren van de markt en het beschermen van de rechten en belangen van consumenten.

5.Het bamboegordijn met honderden bladeren wint in de natuur beknopt, ijskoud is het meest geschikt voor zomerse atmosfeer. Het kan de hete zon blokkeren en mensen het gevoel geven dat het cool is. Het bamboegordijnstuk dat door speciale verwerking gaat, voelt niet alleen natuurlijk aan, lijn is levendig, water tegenkomen zal ook niet beschimmelen, vermijd zorgen voor nazorg.


Bamboo Curtain