Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Wat zijn Bamboe deurpanelen voor keukenbamboe?

Jun 08, 2018


De binnendeur van Bamboo kastdeuren is gemaakt van natuurlijke bamboe, die wordt verfijnd door een reeks van ongeveer 35 verwerkingstechnieken.

Bamboe deur is verdeeld in bamboe chip deur en bamboe plaat deur, en bamboe chip deur is de dichtheid van de deur van de deur die wordt verpletterd door bamboestokken en bamboe wortels. Bamboe board deur is gemaakt van bamboe bord na de koolstofarme, milieubescherming deur, en massief houten deur.

Bamboe deur voordelen

De voordelen van keukenkastdeuren zijn:

Ten eerste heeft de deur van bamboe geen vervorming, geen kraken, zeer stabiele kwaliteit. Geschikt voor badkamer, keuken en andere vochtige omgeving.

2. Gebruik natuurlijke bamboe als grondstof met mooie textuur. En door een verscheidenheid van verschillende verwerkingstechnieken, kunnen de verschillende texturen worden getoond. Het materiaal van bamboe is zeer sterk, meer dan 2 keer hoger dan de dichtheid van gewoon hout, kan aanpassen met palissander, sandelhout en andere kostbare. Het oppervlak is gebeeldhouwd,

3. Met de nieuwste ontwikkelde lijm en verf is de inhoud van formaldehyde en benzeen in de deur erg laag, waardoor de California-norm voor export naar de Verenigde Staten wordt gehaald en het inspectierapport van de relevante inspectiedienst beschikbaar is.

Vanwege de fysieke en mechanische eigenschappen van bamboe is sterk, dus onder dezelfde mechanische sterkte, Bamboe keukenkast deuren componenten om te voldoen aan de sterkte-eis van zijn kleine omvang, die op zijn beurt gelijkwaardige component grootte, bamboe deurintensiteit en stijfheid dan algemeen origineel hout deur. In de algemene vorm van de juiste gewicht, meer kan weerspiegelen de stijfheid van bamboe materialen en kracht van de esthetiek.Bamboe en houten deuren aandacht besteden aan eenvoudige en heldere vorm en vloeiende lijnen; kan realiseren modulaire combinatie en uitbreiding; de algehele ontwerp pleit voor de natuur, eenvoud en bescherming van het milieu. Door te combineren met de diversiteit van de functie van bamboe zelf, kan het maximaal voldoen aan de comfortabele vraag van mensen. Door verschillende structurele veranderingen en rijke kleurbehandeling van bamboematerialen vormt het een verscheidenheid aan stijlen om voldoen aan de behoeften van consumenten op verschillende niveaus. Bamboedeurontwerp kan worden geïntegreerd met architecturaal ontwerp en i nterior ontwerp en heeft meer functies van dragen ruimte integratie.

Het latere proces is eenvoudig en eenvoudig te realiseren op industriële schaal

Bamboe deur, breken traditionele ambacht, realiseren schaalproductie. Omdat het materiaal van bamboe uniform en gemakkelijk te verwerken is, is het werkstukoppervlak bij gebruik van een zaagwerktuig glad en is de gereedschapsslijtage minder. Bovendien, vanuit het oogpunt van ecologisch ontwerp, is ook van groot belang voor de bescherming van het milieu, en heeft de voordelen dat traditionele houten deuren niet te vergelijken zijn.

Het materiaal is milieuvriendelijk en heeft de kenmerken van "groene producten"

De belangrijkste producten van bamboedeur zijn UF-harskleefstof met een laag gehalte aan vrije formaldehyde en niet-toxische speciale kleefstof. Vergeleken met de traditionele productielij van houtplaten, is de productielijm van bamboemateriaal milieuvriendelijker. Bamboedeur vereist de productie van synthetische hars formaldehyde om aan internationale normen te voldoen.

 

Bamboo Door Panels For Kitchen Bamboo Cabinet Door