Huis > Tentoonstelling > Inhoud

Wat is de structuur van het bamboeparket?

Jan 11, 2019
Outdoor Bamboo Decking.jpg Afhankelijk van de oppervlaktestructuur, kan bamboevloer worden onderverdeeld in: bamboeparket met zijoppervlak - bamboebevloering aan de zijkant; bamboe terrasplanken met touwtjes oppervlak - platte bamboe vloeren; drie soorten bamboe-terrasplanken. Volgens de verwerkingsmethode van bamboevloeren, kan het worden onderverdeeld in natuurlijk bamboeparket en gecarboniseerde bamboevloeren. De bamboevloer behoudt de oorspronkelijke kleur van de bamboe en de bamboestrip van de verkoolde bamboevloer wordt onderworpen aan hoge temperatuur en hoge druk carbonisatiebehandeling, zodat de kleur van het bamboestuk wordt verdiept, en de kleur van de bamboe stuk is uniform.


De vloer is een zeer belangrijk onderdeel van de huisdecoratie. Of het nu gaat om het uiterlijk van het bamboeparket, de stille en delicate kleur of het tactiele genot van het meubilair zelf, het is zeer geschikt voor de huisdecoratie van het huiselijk leven, het geeft mensen een fris en verfijnd gevoel, het is flexibel. Goede stabiliteit, kan worden omschreven als geschikt voor zowel jong als oud. Het bamboeparket is mooi en delicaat en wordt gebruikt voor huisdecoratie. Het is een visueel feest. Bamboe terrasplanken worden verwerkt door lagen. Relatief gesproken, bamboe vloeren is heel anders dan gewone vloeren. Vooral in termen van textuur en vorm zijn de voordelen van bamboe terrasplanken relatief meer dan de prijs. De vloer is een beetje duurder. Bamboe terrasplanken hebben natuurlijk ook het natuurlijke voordeel van een warme winter en een koele zomer.


De verwerkingstechnologie van bamboevloeren verschilt van de bamboeproducten in de traditionele zin. Het is gemaakt van medium en hoogwaardige bamboe, verwerkt na strenge selectie van materialen, materialen, bleken, vulkaniseren, uitdroging, insectenbestrijding en anti-corrosie. Het is dan gemaakt van thermohardend gelijmd oppervlak op hoge temperatuur en hoge druk. In vergelijking met massief houten vloeren heeft bamboe terrasplanken voordelen en nadelen. Bamboe terrasplanken zijn slijtvast, drukbestendig, vochtbestendig en brandveilig. De fysieke eigenschappen zijn beter dan massieve houten vloeren. De treksterkte is hoger dan die van massief houten vloeren, en de krimp is lager dan die van massief houten vloeren. Na het leggen zal het niet barsten, niet verdraaien en zal het niet vervormen en boogvormen. De bamboe houten vloer heeft echter een hoge sterkte en hardheid en het voetgevoel is niet zo comfortabel als de massief houten vloer en het uiterlijk is niet rijk en gevarieerd. Het uiterlijk is van natuurlijke bamboe textuur, mooie kleur, in overeenstemming met de terugkeer van mensen naar de natuur, die beter is dan samengestelde houten vloeren. Daarom is de prijs ook tussen massieve houten vloeren en houten vloeren van composiet.