Huis > Nieuws > Inhoud

21e bamboe Strand geweven vloeren Warmdak lood het loopvlak

Dec 20, 2016


21StEeuwonderdeel van gewevenBamboe vloeren(samengestelde bamboe)leiden van de trend

21StEeuw is een eeuw van koolstofarme bescherming van het milieu, de bescherming van het milieu en koolstofarme consumptie is uitgegroeid tot de toekomstige ontwikkeling van het verbruik, de mens van de vervuiling aan energiebesparing, is de wereld richting een gezonde ontwikkeling van groene consumptie trend, ook van luxe tot rationeel. In het leven van de Home meubilair, de toegenomen vraag naar hout maar afval, zal de wereld trend geworden maar zich te verzetten tegen harmonieus leven, mensen proberen te verplaatsen uit de buurt van degenen die afval hout verbruik, en om te kiezen van hernieuwbare hulpbronnen, groene bescherming van het milieu, om te oefenen hun sociale verantwoordelijkheid.

Renewable milieubeschermingmiddelengaat over naarleiden van de revolutie in bouwmaterialen

China is de top 1Stbamboe land opBamboe gedeelteen bamboeopbrengsten bamboeprestaties,en de (mao bamboe moso bamboe reus hairysheath eetbare bamboe; phyllostachys pubescen)nemen90%in alle bamboe soorten in China en die heeft dede hoogste waarde.

Mao bamboeheeft de volgende kenmerken:

Één keersuccesvollebebossing, de bamboeUndergroundonderstam zal groeienuit bamboe jaarlijks, zonder beschadiging van het ecologische milieumaar we kunnen oogstende duurzamebamboe planten.Bamboe planten bevinden zich voornamelijk in het zuiden van de rivier Yangtze in FujianJianou, Nanping,Zhejiang, Jiangxi, Hunan, Hubei, Anhui, Jiangsu, Guangdong, Guangxi, Yunnan, Guizhou, Sichuan, Chongqing en andere provincies en steden, is een belangrijk onderdeel van de bosbestandeninChina, bekend als de tweede reputatie van bosbestandeninChina. Bamboeplantensnelle groei, vroege volwassenheid, bezuinigen door 5 jaar. De jaarlijksebedrag kappen van bamboeinChina is gelijk aan ongeveer 15000000 kubieke meter,bamboespeelt een belangrijke rol bij het verlichten van de tegenstelling tussen vraag en aanbod van Chinaand #39; s hout.

Samengestelde Bamboo (Bamboe vloeren Strand geweven en Decking) SolidBamboe vloeren worden de toekomsttrend

ComposietBamboe is een nieuw soort groene milieubescherming materiaal ontwikkeld in de afgelopen jaren, is een totmake-upde binnenlandse blanco van de nieuwe bouwmaterialen decoratie.

Bamboe is vervaardigd volgens het beginsel van de technologie van scrimber, een nieuw soort kunstmatige bamboe bord, vervaardigd van bamboe als grondstof verwerking. Eenheden van gereconstitueerde bamboe Maasenbamboe beam, de eerste is het gebruik van defull-length bamboe discongest in elkaar, en houden de losse reticulaire vezels kruislings gekoppelde vezel bundel oorspronkelijke regeling,vervolgensdrogen, dimensionering, groep vormen, koud of warm te drukkenAaneen plaat of andere vormen van materiaal.

Samengesteld onderdeelbamboe vloer productieheefthete persen en koude op te drukken twee molding methoden, het proces vóór en na het indrukkenishetzelfde, maar de onderdrukking en genezen proces is niet hetzelfde.

De twee methoden hebben voordelen en nadelen, de voordelen van koude persingiskleine apparatuur investeringen, hoge productie-efficiëntie, product goede vervorming weerstand, kleur ras/variëteit; het nadeel is de intensiteit hoog arbeid van de werknemers, het product is minder flexibel dan warm te drukken. De hete apparatuur investeringen drukken is groot, de productie-efficiëntie is lager dan de koude te drukken methode, product één kleur van de verkoold kleur; kleine arbeid intensiteit, goede taaiheid van producten.

Een andere zware Bamboe vloeren ook heeft een betere geluidsisolatie effect, bamboe gebruik is hoger, meer stabiele en duurzame producten,onderdeel van bamboe panelen en geweven bamboe board of samengestelde bamboe houtis de toekomst van de echte trend van leven thuis.

Uiteindelijke samengestelde bamboe hout geworden tendens ook omdat het suite voor Indoor materiaal ook buiten, overdekt gebruikte materiaal zoals deur, meubels aan boord, kabinet, tafelblad, aanrechtbladen enz... Vloeren binnen tegel.

Het is zeer trend en groene materialen voor buiten hout hout gebruikt in plaza vierkante vloer vloerafwerking, gevelbekleding enz.