Huis > Nieuws > Inhoud

Voordelen van Bamboe vloeren

Feb 08, 2017Bamboe vloeren heeft vele voordelen ten opzichte van de Bevloering van het hardhout. Bamboe vloeren is zeker een van de komende materialen in todayand #39; s vloer markt. Met vele voordelen ten opzichte van traditionele hardhouten vloeren is bamboe vloeren zeker een soort stralende ster te behalen onder de nieuwe vloer verschillende gebruikt.


Bamboe is de snelst groeiende plant. Bamboe is eigenlijk een gras beschouwd omdat bamboe worden opnieuw elke 3-5 jaar geoogst kan. Bamboe is groen, sterke en elegante. Bamboe is subtiel materiaal voor vloeren, fineer, multiplex.


Bamboe vloeren is een milieuvriendelijke vloeren voor thuis, hotel en winkel. Bamboe vloeren is steeds een populaire keuze voor allerlei soorten klanten die de voordelen ervan beseffen. Bamboe groeit voornamelijk in China maar kan gemakkelijk worden gekocht in Noord-Amerika en Europa.


Bamboe vloeren heeft een hoge dichtheid en lage formaldehyde emissie. Dichtheid van Bamboe vloeren is 750 kg/m3 en formaldehyde emissie van Bamboe vloeren is alleen 0,015 mg/m3.


Bamboe vloeren is uiterst moeilijk, duurzaam en dent-resistente.


Bamboe vloeren is gezond en milieuvriendelijk.


Bamboe vloeren heeft een aantrekkelijke en unieke look, vastleggen van de natuurlijke schoonheid van bamboe.


Bamboe vloeren is gemakkelijk voor installatie en onderhoud. Bamboe vloeren is beschikbaar in de vorm van de tand en groef zoals hardhout dat gemakkelijk en snel geïnstalleerd. Houd uw Bamboe vloeren als stofvrij mogelijk en vaak vegen.


Bamboe vloeren is een goedkoop alternatief voor de Bevloering van het hardhout. Bamboe is een gras en opnieuw geoogst kan worden, zodat de bron aftelbare is en prijs altijd beter is dan hardhout die niet kunnen worden geteld in de materialen.