Huis > Nieuws > Inhoud

Esthetische kenmerken van bamboe Furniture(2)

Jan 19, 2017

1) traditionele bamboe meubels framestructuur
In traditionele bamboe meubels, bamboe vooral hele hout, bamboe hout en bladen vorm, maximaliseren het behoud van natuurlijke materialen decoratief effect - een speciale sectie van de vleugel structuur parallelle geregeerd verfrissend en elegante bambooand #39; s. bamboemeubelen op het geheel, de modellering en aanpak van de grote drie-dimensionale vorm van draad-gebaseerde patronen.
Walsdraad door de kloof tussen de main line en de honk-lijn en de aggregatie van de lijn die zijn gegenereerd door de regel te vertegenwoordigen verschillende niveaus van de structuur van de groep. Door gespreide raster dichtheid effecten en veranderingen in het oppervlak van deze regel aan een sterk gevoel voor ritme. Dit ritme is samengesteld uit draad ruimte prestatiekenmerken.
Walsdraad omvat ook zachte draad en harde walsdraad vormen de twee soorten van configuratie. Waarin de zachte draad, zijde, katoen, linnen, ijzer, aluminium en koper, als ook over de eventuele buiging van het snoer rond de cord of draad. Er zijn twee belangrijkste vormen van haar vorm, één tektonische kader, draad wond op of arrangement samengesteld door te weven rond het occlusaal oppervlak; Ten tweede, het gebruik van draad gebogen vorm zelf om de stijfheid en sterkte van het totale product vereiste, terwijl het creëren van een soort zachte, vloeiende visuele ervaring. Het is deze traditionele bamboe meubels typische zachte draad styling producten.In de vorm van kunst, de punt, lijn is oppervlakte model de meest elementaire elementen. Bamboe, vanwege de kleine diameter en holle biologische eigenschappen, bepaalt de basiskenmerken van de draad, en zijn eigen rechte textuur is een natuurlijke lineaire oppervlakte decoratie. Bamboe wordt herhaald rond de occlusaal oppervlak weerspiegelt de unieke ritme, gearrangeerd door de bamboe of geweven in het oppervlak, niet alleen de eisen van de punten vormen van de meubels is zelfs nog meer van deze decoratieve elementen bamboe reorganisatie, versterking, in afzonderlijke gedeelten of producten over het algemeen de Verenigde Staten bovendien verschillende soorten bamboe hengels verschillende kleuren, strepen, patches en vlekken zijn bamboe meubelontwerpen en styling oppervlakte belangrijke elementen van kunst en design , net als de groene bamboe zwarte bamboe rod Zihei gouden bamboe palen van gouden, mooie gouden streep jasper tussen bamboe en Jinxiang Yuzhu, de eigenaar en Yun bamboe weven paars-bruine flarden en vlekken, is de traditionele bamboe ambacht een belangrijke productiemethoden, als gevolg van de verschillende weven technieken, maar ook om een verscheidenheid van decoratieve effecten. Yi bamboe geweven leder is met de hand gemaakt?? spellen met verschillende patronen van wit deze materiële producten mooie, eenvoudige, driedimensionale gevoel; aanpassing andquot; koolstofarme, energiebesparende, bescherming van het milieu, ecologie, gezondheid, innovatie en duurzame development.andquot; vereisten heeft opgesteld met rijke Chinese culturele elementen.


2) gelijmd gelamineerd bamboe meubels
Bamboe hout bamboe als grondstof wordt verwerkt tot een bepaalde grootte rechthoekige bamboe, de drie anti-(anti-corrosie, ongediertebestrijding, nachtvlinder), drogen en coating processen, zoals het verwerken van groep gelijmd leeg gemaakt?? aan de boord van de Fangcai van bamboe. Bamboe hout met kracht, dimensionale stabiliteit, weerstand tegen kraken, enz...
Gelijmd gelamineerd bamboe meubels meubilair wordt voornamelijk gebruikt in het productieproces, de modellering gebruikt, waarbij behoort oppervlakken vormen of andquot; plaat combinatie constituteandquot; is gebaseerd op de lengte en de breedte van twee ruimten voor drie-dimensionale modellering materiaal samengesteld, met een gevoel van dun plat en uitgebreide zin. Maar meer in het algemeen meubilair, natuurlijke bamboe hout oppervlak textuur dichte, rechte, bamboe lappendeken, rand board net na frezen te verminderen de verzegeling proces en verminderen van de productiekosten, tonen de rand van het bestuur van bamboe natuurlijke textuur. Gelijmd gelamineerd bamboe meubels kunnen ook een scala aan oppervlakte decoratie beeldhouwwerken, mozaïeken, en defensie-uitgaven, enz. Daarom, gelijmd gelamineerd bamboe meubels in structurele en esthetiek van de meer wenselijke eigenschappen op Jieyou


Drie. Ontwikkeling van bamboe meubels in overeenstemming met de todayand #39; s sociale gedachte
In het informatietijdperk, mensen geleidelijk gerealiseerd in het proces industrialisatie en de verwoestingen van de vernietiging van het ecologische milieu. In de industriële sector als gevolg van de implementatie van functionalistische design, past leidde bijna de wereld, de mensheid wordt geconfronteerd met steeds meer unitaire menselijk milieu. Voor dit doel, gericht op de bescherming van het natuurlijke milieu en de menselijke omgeving van groen design was stak, en werd al snel een sociale trend. Vandaag, veranderd om aandacht voor de bescherming van het milieu het ontwerp van de beoordelingscriteria. Een DirectoraatB #39; s design is mooi, niet alleen in de vorm, maar ook moeten overwegen of milieu, esthetische normen van productontwerp en milieubescherming zijn opgenomen in de morele factor.
Groene ontwerpeisen voor energiebesparende producten, het gebruik van recyclebare materialen, het grondrecht van het ecologische milieu veroorzaakt door vervuiling, zonder afbreuk te doen aan de gezondheid van producenten en gebruikers. Bamboe is zulk een soort groene materialen.


Bamboe planten groeien snel, sterke regeneratief vermogen, korte productiecyclus, in de wereld, vooral in Chinaand #39; s resource rijke behoudt. Bamboe royale zachte kleur, textuur duidelijk, kan aanpassen van de binnentemperatuur en luchtvochtigheid, absorberen UV en anti-statisch, gunstig zijn voor de gezondheid van de mens; bamboe hout met een kwaliteit voorbij de taaiheid van hout, in het geval van gelijke dichtheid, hout bamboe kan niet worden bereikt doorbuiging heeft; bamboe zelf textuur, rechte, fijne, gladde gevoel, kleur eenvoudige, flexibele, gemakkelijk te bleken, verven en verkoling proces, energie bamboe meubels productieproces is veel minder dan het staal, aluminium en andere energieverbruik, veel minder vervuiling, energieverbruik per gewichtseenheid is gelijk aan de verwerking van bamboe 1/26 aluminium, glas kwartaal. Ontwikkeling van bamboe meubels, in overeenstemming met de todayand #39; s sociale gedachte.
Kortom, bamboe gebruiksvoorwerpen (met inbegrip van bamboe meubels) in onze traditionele cultuur is essentieel, niet alleen weerspiegeld in de unieke styling en geavanceerde technologie, maar ook het verbeteren van de prestaties in het buitenland en de spirituele wereld. In dit stadium instellen de bamboe-industrie te ontwikkelen meer in lijn met de Chinaand #39; s milieusituatie en trend wereldwijd, geesteswetenschappen, modellering prachtige, milieuvriendelijke friendlybamboo furniturein een van de wereld meer en meer zal worden van