Huis > Nieuws > Inhoud

Architecturale dimensie van bamboe triplex

Feb 08, 2017

Elke constructie gemaakt op dit land is het platform en nochtans u het gebruiken in de bouw is een onderdeel van het proces. Nu, wanneer u zijn het gebruik van hout als een frame van de constructie, ook u kunt bamboe als het alternatief voor hout en het zal het werk voor u doen. Waarom het gebruik van bamboe multiplex wanneer u hout? Als u ondersteunen in dit universum wilt, die je moet hebben een relatie van geven en nemen met de natuur.


Het beleid van het geven en nemen met de natuur zou niet alleen grote hearted ding om te doen, maar uiteindelijk, het is u te helpen. Wanneer u snel bomen kappen zijn, de boom groeit niet maar met bomen het ecosysteem in ook vernederende. Nu, op dezelfde wijze, wanneer u bamboe als alternatief voor hout gebruikt, u zal nemen sommige uit de aard maar u zult ook geven.


Bamboe architecturale triplex is gemaakt van 100% snel hernieuwbare bamboe. Het kan ook worden gelijmd of mechanisch bevestigd met behulp van dezelfde materialen en met hout gebruikte bevestigingsmiddelen. Dit triplex kan worden gesneden en geschuurd met behulp van conventionele houtbewerking apparatuur en biedt uitstekende dimensionale stabiliteit. Bamboe is eenvoudig te produceren als het groeit zeer snel in vergelijking met hout.


Verkrijgbaar in zowel een amber en natuurlijke lichte Toon, wij bieden u bamboe multiplex geschuurd met korrel en is een laag-hars, open Nerf materiaal die ervoor zorgt dat vlekken uitzonderlijk goed is voltooid. Het is als natuurlijke en verkoold multiplex als houten multiplex met verticale of horizontale korrels afhankelijk van het productieproces. Het kan worden gesneden en geschuurd met behulp van conventionele houtbewerking apparatuur voor diverse toepassingen en toepassingen.


Wij bieden u kwaliteit multiplex van bamboe en het is vervaardigd met behulp van waterdichte lijm en bamboe strips. Het is moeilijker te produceren dan conventionele massief houten multiplex, die gedeeltelijk aan het aantal lijm gewrichten die opbrengst te verminderen.