Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe: Een oude oplossing voor moderne problemen

Dec 13, 2016

Vernietiging van bosgrond

Van het tekort aan papier aan de ozonlaag afbrekende heeft de wereld veel problemen vandaag. Terwijl wetenschap probeert om te ontdekken een nieuwe manier om de bestrijding van deze problemen, is er een redelijke oplossing sinds de dageraad van de mens. Deze oplossing is bamboe en bamboe producten. Bamboe bamboe producten hebben zeer milieuvriendelijke kenmerken en kunnen worden gebruikt als vervangingen in vele situaties.


De uitputting van hout rond de wereld wordt steeds tot gevaarlijke niveaus. Meer plaatsen zijn onbewoonbaar voor bomen groeien, en duurt het meer en meer hout niet alleen produceren al het papier we nodig, maar maken van huisvesting en de populaire hardhoutvloeren voor de mensen die meer gevoelig voor allergenen zijn.

Oplossingen

Veel bedrijven en consumenten wenden zich tot bamboe voor vele oplossingen voor de problemen die steeds meer verontrustend worden. Enkele van deze oplossingen omvatten:


  • Bamboe papier-met bijna 1 miljoen hectare bosgrond verdwijnen van een week, volgens Johnsonand #39; s artikel, andquot; Gebruik van Eco-vriendelijke bamboe producten op de Riseandquot, het gebruik van bamboe voor papier in kantoren is essentieel. Het is bijna onmogelijk om te gaan volledig papierloos, met technologie op verschillende niveaus in het land, en al het papier gebruikt wordt gemaakt van bamboe helpt.

  • Vloeren - Bamboe vloeren is aangetoond dat een eenvoudig alternatief voor de Bevloering van het hardhout. Zo sterk als of sterker dan het materiaal nummer een hardhouten vloeren, Maple hout, de bamboe wordt steeds populairder vanwege de vele eindigt die het kan worden verkregen in, evenals de sterkte van de vloer.


  • Huisvesting materialen - als een bouwmateriaal, bamboe kunnen zijn superieur aan hout. Nemen van zeer weinig tijd om aan te vullen, en vergelijkbare in treksterkte op staal, wordt bamboe gebruikt meer in huisvesting en schermen.


  • Erosie control-beplanting bamboe wordt steeds een verdediging tegen erosiebestrijding ook. De dikke wortel systemen zijn uitstekend in het onderhouden van het vuil in de plek voor andere agrarische heldendaden, en voor het behoud van het land.

Bamboe wordt gebruikt over de hele wereld te helpen verminderen de vernietiging van bomen die decennia om te groeien terug nemen. Volgens Rick Johnson vanEzilion.comandquot; gedreven door de groeiende vraag van de consument voor milieuvriendelijke producten, veel bamboe-gerelateerde bedrijven zijn goed op stoom als een betrouwbare bron voor hoogwaardige en duurzame groene gebouw materials.andquot; Dit betekent dat mensen meer bewust zijn van de vernietiging van de bossen en zijn klaar om te vinden van een nieuwe oplossing binnen bamboe.