Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe en bamboe meubels

Dec 13, 2016

Bamboe

Bamboe is een prehistorische plant die teruggaat tot de dinosaurussen. Het werd gebruikt als een bouwmateriaal en papier in de oudheid, met bamboe geschoven hebben gevonden in heel Azië. Ook zijn er grotschilderingen die gevonden waar bamboestokken worden verondersteld te worden gebruikt om de verf of modder te passen. Antieke bamboe houtsnijwerk vallen ook onder de artefacten.


Er zijn vele redenen om het gebruik van deze oude plant als een moderne oplossing voor de huidige problemen. Deze motivaties zijn gebaseerd op bewezen ecologische factoren die overtuigend laten zien dat bamboe beter voor het milieu is. Deze factoren omvatten:


Snelle groei-bamboe is één van de snelst groeiende planten op de planeet. Het groeit tot volledige rijpheid in een kwestie van maanden of jaren, terwijl traditionele hout hout decennia duurt te doen.


Vermindering van de CO2 - bamboe wordt weergegeven om te absorberen meer koolstofdioxide dan andere planten, en steekt 35% meer zuurstof dan bomen, volgens Johnsonand #39; s artikel.


Verjongt bodem - als een plant, bamboe verjongt bodem omdat verwijdering van de plant isnand #39; t nodig voor een succesvolle oogst. De dikke wortel systemen houden de bodem op zijn plaats, en het nest dat het produceert verjongt bodem die is beschadigd door over landbouw.


Groeit bijna overal - een van de beste eigenschappen van bamboe groeit dat het bijna overal dat isnand #39; t te koud. Overleven in regenwouden en woestijnen, moet bamboe zeer weinig water en geen pesticiden om te overleven.


Vanwege de vernietiging van bossen en vele andere ecologische problemen, heeft de man is op zoek naar een antwoord op het zware gebruik van hout voor papier en andere materialen. In het oude product van bamboe, kunnen we hebben gevonden, van bamboe papier, bamboe kleding. Gemakkelijk te produceren en milieuvriendelijke, bamboe wordt steeds meer en meer populair bij bedrijven en consumenten.


Bamboe meubels

Er zijn een aantal verschillende soortenbamboe meubelsbeschikbaar, en ook een heleboel verschillende stijlen. Zorg enkel ervoor dat krijg je het echte ding, en geen imitatie bamboe meubels. Kunt u vrijwel elk stuk van het meubilair moet u mogelijk gemaakt van bamboe. Dit meubilair hoeft niet te kijken alsof het is gemaakt uit bamboe, omdat veel dingen die zijn gemaakt van bamboe uitzien kunnen als ze zijn gemaakt van elk type van hout, zonder de tubulaire look die sommige bamboe meubels heeft. Als je voor de bamboe look gaat, dan vindt u tal van dat ook.


Niet alleen is bamboe milieuvriendelijke, het is ook zeer duurzaam en bestand tegen zwelling. Het is meer krasbestendig dan meeste hard hout, dus het kan een pak slaag. Meubels gemaakt met bamboe kan lang duren als goed verzorgd. Je kunt behandelen vrijwel hetzelfde als elke andere meubelen van hardhout, en het kan worden gebruikt hetzij binnenshuis of buitenshuis, zolang u het wegblijven van vocht, waardoor het misschien beschadigd na een langdurige blootstelling. Dus volgende keer dat u een aankoop van meubilair, check out overweegt deeco vriendelijke meubilairopties die beschikbaar zijn.