Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe badkamer producten tonen een comfortabele en levenskwaliteit

Nov 23, 2016

Het milieuengezondheidbamboe badkamerproductenTooneencomfortabeleenlevenskwaliteit

Bij het kiezen van een badkamer Home inrichting, zullen wij overwegen alle aspecten van het probleem, de waterdichte prestaties van Badkamermeubelsvoorhet basismateriaalzal wordenvoorop,onder het bewind vanmetaal en houtin alleBadkamermeubels, als er ookeenunieke bedrijvenkaneen nieuw materiaal makendieis waterdichtenAnti-roest,enelegante uiterlijk en milieu en gezondheid,vervolgens bamboe badkamer productenabsoluutgeveneen nieuwe keuze nieuwe ideeën van het ontwerp van de badkamer-en consumptiepatronen,dusbamboe kwaliteit veroorzaakt een nieuwe revolutie.

Bathroom kastgebruikmet bamboe als het substraat,haarde slimme onsINGvanbamboeuitstekende fysische eigenschappenende combinatie van binnenlandse en buitenlandse vakmanschap,AanMarkeer de originaliteit van het ontwerp en de kwaliteit van leven.Bamboeheeft uitstekende fysische eigenschappen, haszeer sterke de hardheid (hardheid en taaiheid, beter dan eik) en goede stabiliteit,ende levensduurisveel langer danhouten Badkamermeubels, dus het is meer geschikt om te worden gebruikt in de badkamer dan andere houtproducten.

Debamboeplaatisniet alleen natuurlijkeen puur opKleurhaarflexibel materiaaldievullen van het comfort en de kwaliteit van het leven, enhaarniet-toxischenformaldehyde-emissie is bijna nul,dieis een zeer gezond milieu beschermingproducten.

CarbonisatieAfzuigtechniekverbreken van het origineelmerkgebondeninbamboevanolie en suiker,die naar aanleiding vanverbeteren van bamboe materiaalvanwaterdicht-vocht-proof-slijtvastheid-zure weerstandenbescherming van het milieu, anti, vervorming en andere prikkels de prestaties van bamboe.

De bad kabinet onderhoud herinnering:

1: Dede meestetaboe vanbamboe productenzijnKotterbanken en termieten, coating vernis en gekookte tung olie is de twee groteen de meesteeffectieve manier om te voorkomen datdeze twee vijanden.

2. gebruik geenSharpof zwaar om teeffectofwrijvingop de bamboeoppervlak van de plaat,enlaat niet de corrosieveofoplosmiddeltrein het oppervlak van de plaat.

3. na het gebruik,om te houden van het oppervlakschoonen droog, om te voorkomen dat RAS debacterieeninsect.

Elke kast badkameren aanverwante productenaandacht moeten besteden aan onderhoud, is het het beste doucheruimte is onderverdeeld in twee natte en droge gebied, zodat we dat de badkamer kast garanderen kunnenenbadkamerproducten wordenbeter beschermd.

PX bamboe groep levering en export verschillende bamboe board voor soorten bamboe badkamer producten ook leveren wij klaar soorten bamboe producten voor badkamer, zoals:

Bamboe-badkamer - wastafel

Bamboe-badkamer - opslag

Bamboe-badkamer-douche-mat

Bamboe-badkamer - handdoek - Rack

Bamboe-badkamer-kabinet

Bamboe-badkamer-producten