Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe snijplanken

Dec 16, 2016

Bestuur functies

De meeste bamboe snijplanken zijn gemaakt met veel van dezelfde functies, ongeacht de fabrikant. De bamboe snijplanken komen in verschillende kleuren en verschillende granen en net zo veel formaten als normale snijplanken. Het hangt enkel wat de fabrikant maakt en wat voor soort bord van de consument naar op zoek is.

Kleuren

De kleuren van bamboe zijn over het algemeen de basiskleur van het hout bamboe. Dit is omdat bamboe moeilijk kleur als de buitenkant van de bamboe bijna is alsof itand #39; s al geschilderd. De twee soorten kleuren youand #39; ll zien meestal in bamboe snijplanken zijn zeer eenvoudige, lichte bamboe en donkere bamboe.

  • Licht-Het licht hout van bamboe snijplanken zijn de natuurlijke kleur van de bamboe.

  • Donker-De donkere kleur van bamboe snijplanken treedt op wanneer de natuurlijke bamboe wordt gestoomd. De stomende reactie verwarmt de bamboe en de natuurlijke suikers in de bamboo caramelize, zoiets als de suiker op de top van Creme brulee. Deze kleur zal nooit vervagen, zoals het is gebakken recht in de bamboe.

Natuurlijk, zijn er andere factoren die deel van de kenmerken van de snijplanken uitmaken, met inbegrip van de verschillende korrels van het hout.

Waarom kopen

Afgezien van een ecologisch verantwoorde keuze, omdat bamboe snijplanken niet van het kostbare hout hout die houten planken zijn gemaakt gemaakt zijn van, zijn er vele andere redenen voor de aankoop van een bamboe snijplank. Deze oorzaken zijn onder meer:

  • De kleur doesnand #39; t fade op een bamboe snijplank.

  • Bamboe is zestien procent harder dan esdoorn hout.

  • Bamboe is ook een derde sterker dan eik, een andere populaire keuze van regelmatige houten snijplanken.

  • Bamboe houten doesnand #39; t saai dure messen zo snel als de regelmatige houten snijplanken of de plastic ones.

  • Het uitsnijden van de bamboe planken kunnen indien nodig worden geschuurd en het wonand #39; t verliest het uiterlijk van de originele kleuren of patronen.

Natuurlijk, zijn er allerlei redenen om te kiezen van een bamboe snijplank. Als youand #39; re op zoek naar zijn milieuvriendelijk, of gewoon wilt iets hedendaagse in uw keuken, kunt u overwegen een snijplank van bamboe voor uw culinaire wensen.