Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe vloeren In Vogue: De redenen

Feb 10, 2017

Bamboe vloeren in Vogue: de redenen


Ooit gezien een buitenbad dek, waar u kunt achterover leunen en ontspannen na een dag hard werken? Deze zijn zo populair geworden in de afgelopen dagen voor het toevoegen van het noodzakelijke element van comfort en gemak dat de meeste huiseigenaren het essentiële in hun huizen overweegt. Hoewel houten vloeren tegenwoordig gebruikelijk is, Bamboe vloeren is ook inhalen. Maar neemt u het voorbeeld van de oude composiet terrasplanken, het is niet sterk noch eco-vriendelijk. Er is een heleboel inspanning en chemische stoffen die nodig zijn voor het productie. Denken van anderen, zoals aluminium, vinyl, plastiek en u weet er zijn opties in overvloed. Maar met bamboe als een sterk alternatief, het is zinvol om toevlucht nemen tot het.


Waarom bamboe?


Kortom, bamboe is een gras groeit sneller dan de meeste anderen en is uiterst taai. In het gebruiken van het en niet andere conventionele degenen zal niet alleen helpen bij het verstrekken van een grote dek, maar het zal een milieu-vriendelijke beweging zijn. Het is uiterst solide en blijft in het huis voor een zeer lange tijd. Zelfs de zwaarste omstandigheden zoals aardbevingen en timberlands hebben gekend niet veroorzaken schade aan bamboe terrasplanken.


Niet veel mensen zijn zich ervan bewust dat er nauwelijks enkele maanden om de oogst hetzelfde. Maar een paar jaar wachten is altijd aan te raden om de sterke product. Het materiaal is ten eerste geweven, gesneden in dunne reepjes, gebleekt, verkoold en later, gedroogd om te behouden zodat suikers en insecten worden verwijderd. Termieten doen gelukkig niet vallen deze plant vanwege de overtollige silica, waardoor het moeilijk in de bits van de verwerking.


Het echte feit is de bamboe sterke structuur die het resultaat van tiny filamenten recht binnen de stok plant. Zodra de strips zijn opgestegen, zijn ze gelijmd en gezamenlijke onder extreem hoge druk. De natpers en bakken komt daarna voor de bouw van een zeer solide materiaal, dat voor maar liefst 10 jaar houden kan. Met andere woorden, we kunnen noemen het een semi-stabiel product, maar het enige probleem ligt in het luidruchtig karakter als de harde ondergrond de neiging om na te denken in plaats van te absorberen het geluid.


Dus waarom bamboe wordt beschouwd als zo verschillend?

Niet één, niet twee maar er zijn redenen waarom de liefde voor bamboe met de dag groeit:


De vloer is erkend voor zijn hypo-allergene eigenschappen, dus Bamboe vloeren ook soortgelijke voordelen zal opleveren.

Grote is groei een belangrijke impuls aan het milieu.

Het ziet er natuurlijk en mooi, dus men kan vertrouwen om te voldoen aan alle typen van decor. Meeste producten vandaar zijn afgewerkt met een groot aantal lak en kleur vlek opties.

De duurzaamheid en flexibiliteit zijn add-ons. Vreemd als het klinkt, is er grote treksterkte van bamboe, zelfs meer dan staal.


Een groot deel van de wereld is nu kiezen voor vlonders en hout geworden eigenlijk passé. Maar als het gaat om het beoordelen van het gebruik van de plant op composiet terrasplanken, er is iets te worden geleerd. Denken vanuit het milieu oogpunt, er is meer zuurstof generatie die de totale levensonderhoud verbetert en ook het klimaat wordt veilig en gezond.


Geweldige prijs/kwaliteitverhouding

Bouwprojecten zijn alle lof van bamboe en terecht zo. Of vloeren of terrasplanken, is bamboe de eerste keuze in een breed scala van bevolking. Investeren op deze plant zal daadwerkelijk resulteren in de waarde en genot.


Gemak in installatie


Een aantal fabrikanten hebben gewerkt op bamboe vloerafwerking met een speciale clip-systeem, zodat de installatie snel en aantrekkelijk is. Als er tong en groef einde-matching, het afval is les en gewrichten zijn veel vast.


Strak en chique


De verfijnde en onweerstaanbare bamboe decking werk is hard te laten gaan van. Moderne en traditionele inrichting krijgt een unieke charme als gevolg van het gebruik van dit veelzijdige item. Omdat het een natuurlijke hout-product, de toevoeging van lak en kleurenopties vlek kunnen het produceren van innovatieve oplossingen.


Of u zijn renoveren van een huis of gewoon met inbegrip van een nieuwe vorm van de terrasplanken om te accentueren uw huis's fundamentele kijken, is het altijd een veilige optie om te kiezen van bamboe. Het is een grote en praktische keuze, vooral als ten opzichte van de verschillende plastic, hout of samengestelde dek materialen die op een aantal gronden lijden.