Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe elektronische gewicht instelling schalen

Dec 26, 2016

PX bamboe groep wijden aan bamboe ambachten en bamboe benodigdheden, en we hebben grote schaal bamboe platform voor elektronische Keukenweegschaal bamboe, elektronische weegschaal, bamboe eten elektronische schaal leveren sinds 2014 bij deze nieuwe producten, vanaf nu, we zijn zeer ervaren in het aanbod bamboe platform aan de uitvoerder van elektronische schaal, die op hoge kwaliteit maar zeer concurrerende prijs van originele Jian'ou fabriek , China.

Bamboe keuken digitale voedsel schaal 2014 nieuwe Product 11lb capaciteit Eco-vriendelijke Platform

Gladde stijl toevoegen aan uw keuken met de pijlers digitale Keukenweegschaal van bamboe. Deze grote Keukenweegschaal maakt het gemakkelijk om te wegen van ingrediënten voor gezond koken. Het beschikt over een bamboe-platform en een groot LCD-display.

Moderne bamboe met een gewicht van lichaam schaal 2016 Product 400 pond bamboe Decor voor ligbad, keuken en woonkamer

Deze badkamer Scaleand #39; sof kwalitatief hoogwaardige natuurlijke bamboe afwerking naadloos in zowel traditionele als hedendaagse interieur past. Extreem water en krasbestendig, de precisie digitale weegschaal is eenvoudig te gebruiken, automatisch draaien in- of uitschakelen op intensivering op of uit de schaal. Groot blauw verlicht LCD scherm leent zich voor het gemak van het lezen. Uitgerust met een hoge precisie spanningsmeter sensorsysteem voor zeer nauwkeurige maatstaf.

Alle PX bamboe eten elektronische schaal kan garanderen als:

1. bamboe is één van de snelst groeiende planten in de wereld, en het is 100% hernieuwbare met vezels zo sterk als eiken hout.

2. gemaakt met premie, hand geselecteerde bamboe; 100 procent biologisch geteelde

3. ontworpen om te helpen u schaal precies van je eten gezond in een nette manier.

4. schoonmaken met een warm sopje of een vochtige doek

5.100 percentage voedsel veilig en FDA goedgekeurd; voldoet aan de Europese normen

6. de bamboe platform grootte kan worden aangepast, ook regelmatige grootte is 29-875px x 14-800px x 1.5 -

50px.

7. de bamboe platform bestaat uit horizontale geperst bamboe bord.