Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe vloeren Aankoopgids

Dec 20, 2016

Bamboe vloeren Aankoopgids

Kwaliteit:Omdat het nog een vrij nieuwe vloerbekleding, is er geen standaard beoordelingssysteem die kan worden gebruikt om te beoordelen dekwaliteitsdoelstellingen van bamboe materialen. Veel dealers zal de groep van hun producten in klasse A en klasse B veel, maar die zijn willekeurige divisies.

Vanwege dit moet u een achtenswaardige handelaar die zal zitten kundig voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige materialen uit betrouwbare bronnen te vinden. Je moet ook proberen te vermijden koopje kelder bamboe verkooppunten die kunnen de verkoop van lage kwaliteit materialen op wat lijken te zijn ongelooflijk lage prijzen.

In het algemeen zal hogere kwaliteit Bamboe vloeren komen met een langere en uitgebreidere garantie. Gemiddelde residentiële structurele garanties zullen variëren van 10 tot 25 jaar, met garantie van de afwerking meestal voor 5-10 jaar te verlengen.

Sterkte en duurzaamheid:De kracht van bamboe is gemeten relatieve tohardwood materialen van de bevloering, en hangt af van een aantal factoren.

Hoe donkerder de bamboe de minder duurzaam zal zijn. Dat is omdat de donkere tinten worden veroorzaakt door een proces dat bekend staat als de verkoling, waardoor de bamboe onder een hoog niveau van warmte en druk. Dit zowel wijzigt de kleur en het materiaal verzwakt.

Verkoold Bamboe vloeren

De periode wanneer de bamboe is geoogst kan ook invloed hebben op haar niveau van duurzaamheid en hardheid. De ideale tijd om te oogsten van de bamboe stengels is vijf jaar nadat zij zijn geplant. Vroeg of laat oogsten zal resulteren in een zwakker materiaal.

De meest duurzame Bamboe vloeren zullen onderdeel geweven materialen. Dit wordt gemaakt door het verscheuren van de bamboe stengel en vervolgens het bijenpopulatie in een blok met behulp van druk en lijm. Het blok is dan bezuinigen in bruikbare vloer planken.

Soorten Bamboe vloeren

Kleuren:Bamboe vloeren is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren. Als genoemde eerdere, verdonkerend effecten de neiging om het verzwakken van het materiaal, echter, vlekken en afwerkingen kunnen worden toegepast zal dat vrijwel elke gewenste tint bereiken.

Horizontaal, verticaal, of Strand geweven:De manier dat de plakjes van bamboe samen worden gelamineerd zal van invloed zijn op het uiterlijk van het oppervlak van het materiaal.

Horizontaal:De strips zijn vlak naast elkaar gelegd en bovenop elkaar te bouwen van de plank, het creëren van een look die minder gemeenschappelijke regels worden en meer natuurlijke bamboe functies weergegeven.

Verticaal:De segmenten van bamboe zijn stond op de randen en tegen elkaar aan binden, creëren van een oppervlak met meer gemeenschappelijke regels en minder natuurlijke bamboe functies geduwd.

Strand geweven:Dit houdt het verscheuren van de bamboe en vervolgens dwingen het terug samen. Dit soort vloer toont de minste gemeenschappelijke regels en natuurlijke houten featuresand heeft de meest consistente look.

Horizontale en verticale Bamboe vloeren

Oppervlaktebehandeling:De prijs ofbamboo materialswill worden vaak sterk beïnvloed door het soort UV-coating die is aangebracht op het oppervlak. Lage kwaliteit materialen zal vaak slechts twee of drie lagen aangebracht op het oppervlak hebben. Het ideaal is echter dat de vloer bekleed ten minste zes of zeven keer op alle zes zijden van de plank om te voorkomen dat vocht penetratie. Aluminium oxide wordt beschouwd als een van de hoogste kwaliteit afwerkingen beschikbaar.