Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe vloeren voor residentiële keukens

Dec 15, 2016

De grote zorg bij de aankoop van de Bevloering van het materiaal voor een keuken is het feit dat dit een vrij moeilijke omgeving kan zijn. Vaak zal voedsel en voedselingrediënten splatter, Mors, en plons in de kamer, het verzenden van een verscheidenheid van kleurrijke kleuring agenten regent op uw mooie vloeren. Als u donand #39; t hebben het juiste materiaal geïnstalleerd dit kan zijn een ramp.

In zijn natuurlijke staat, onbehandelde bamboe doesnand #39; t hebben veel van een kans in de keuken.

In het algemeen, bamboe afdichting agenten bestaan voornamelijk uit polyurethaan. In sommige gevallen, wax kan worden gebruikt, maar dit wordt alleen aanbevolen in commerciële toepassingen, zoals het vergt periodieke industriële afslijping. Manybamboo materialscome vooraf verzegeld en aangelegde vloeren heeft eigenlijk een variabel dikke, onzichtbare slijtlaag die het oppervlak beschermt, waardoor het bijna ongevoelig voor vlekken en vocht.

Reiniging en onderhoud van bamboe

Ecologische Impact van bamboe keukenvloer

Bamboe is een van de hoogst hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen beschikbaar. In tegenstelling tot bomen die meer dan 20 jaar naar geslachtsrijp, kan bamboe worden volledig rijp en klaar voor oogst in 3-5. Het is ook recyclebaar, en bio afbreekbaar. Dat betekent dat als een materiaal een zeer lage impact op het milieu heeft.

Er zijn echter enkele bedenkingen aboutBamboo manufacturingand praktijken. In sommige gevallen, zijn bamboe velden geplant tot op de uitsluiting van de meer belangrijke gewassen en natuurlijke vegetatie. Je moet ook overwegen de gevolgen van CO2-gassen vrijgegeven aan het transport van bamboe van waar het groeit, in Zuidoost-Azië, naar de rest van de wereld.

Met betrekking tot gezondheid: Solid en strand wovenbamboo vloer materialsare verfilmd door daaraan vastzittende stukken van de stengel samen een dichte geheel met behulp van anadhesive. Afhankelijk van de lijm gebruikt, kan er een potentieel voor de uit-vergassing ofVolatile organische Chemicalsfrom deze lijm.

Bamboe kelder vloeren informatie

Bamboe keuken vloer stijl

Bamboe kijkt net als de Bevloering van het hardhout, en het kan variëren in kleur van licht geelbruin helemaal aan verbrande bruin. Je moet wel voorzichtig zijn, echter als donkere kleuren dan worden bereikt via acarbonization processthat maakt het materiaal minder hard. U kunt ook vlekken en bamboe in een eindeloze verscheidenheid van kleuren verf.

Omdat het moeilijker, zowel meer waterbestendig dan houten vloeren, is bamboe vaak een goed alternatief in een keuken. Echter, je nog steeds bewust te zijn van vocht, overstromingen en vochtigheid schade die kan optreden.