Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe meubels gezondheids- en omgevingsfactoren

Oct 27, 2016

1, de bamboe zelf is natuurlijk en onschadelijk. Producten in de productie van bamboe wanneer u nodig hebt om sommige inhoud van formaldehyde lijm te gebruiken, maar omdat de zelfklevende hoeveelheid is klein, bestaande productie en verwerking van technologie, kunnen ervoor zorgen dat de formaldehyde vervluchtiging controle zonder dat elk levend wezen in een gezond gamma.

2, de ontwikkeling en het gebruik van bamboe meubels, verbetert de bamboe boerderij, liefde bamboe, groeit bamboe initiatief, verder bevorderen bamboe kunstmatige teelt gebied uitbreiding en toename van de productie van bamboe ten behoeve van de mensheid, en behoud van bodem en water, regelen het klimaat, het behoud van natuurlijke ecologische cyclus.

3, het bronmateriaal is natuurlijke bamboe meubels producten, kan ook worden gratis snel degraderen onder natuurlijke omstandigheden, zonder secundaire vervuiling. Bamboe meubels plaat in plaats van plastic producten, producten van porselein, glasvezel producten, het vermijden van secundaire vervuiling heeft een zeer belangrijke ecologische waarden.

Bamboe huis, een 4, vast te houden aan de "bescherming van het milieu, materialen en low-carbon" ontwerpconcept, ongedwongenheid laminaat vloer benodigd voor de productie van melamine en aluminiumoxide vuurvaste, moeilijk schoon verontreiniging, zoals ruwe materialen, verminderen CO2-uitstoot en verontreiniging van het milieu, in overeenstemming met internationale milieunormen.