Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe meubels Is de vertegenwoordiger van groene meubilair

Jan 16, 2017

Groene meubilair dient ten minste twee aspecten: een is het product zelf aan milieu-eisen, aan de andere kant het proces van het maken van het product moet voldoen aan de eisen inzake milieubescherming. Uit deze twee opzichten, ons land verdient ongetwijfeld bamboe meubels, groene meubilair op de hele planeet grotere omgeving, de bescherming van bosbestanden is uitgegroeid tot een grote trend is de uitvoering van natuurlijke bossen bescherming project, de productie van hardhouten meubelen hardhout middelen zijn zeer beperkt.


De rijkdom van bamboe en rotan, bamboe bosrijk gebied, volume en bamboe productie rangen hoogste in de wereld. Bamboe zelf is snel en klaar vroeg, korte cyclus, hoge opbrengst kenmerken, eenmaal gemaakt van bamboe, zolang zij redelijk duurzaam gebruik opereren gegroeid. Daarom de toenemende schaarste van middelen van het hout in de wereldsituatie, bamboe meubels worden de hoofdmacht van de toekomst is in overeenstemming met de beste groene keuze.Productieproces van houten meubelen produceert een groot aantal zaagsel, stof, lawaai en formaldehyde, die allemaal schadelijk zijn, niet voldoet aan de eisen van de bescherming van het milieu factoren. Bamboe en rotan meubilair in het productieproces zijn minder waarschijnlijk te hebben van deze problemen, en vocht, warmte, anti-moth-eaten, niet gemakkelijk vervormd, gebarsten, degumming en andere eigenschappen zijn gelijk is aan of groter zijn dan de hoogwaardig hardhout. Wat betreft wat meer aandacht aan bamboe maken geproduceerd meubilair, meestal gebruikt Guangxi, Hunan, Jiangxi hoge kwaliteit bamboe. Na het testen, de productie na een bepaalde hydrothermale verkoling proces, afgewerkte gesloten en effectief kan voorkomen dat besmetting en meeldauw. Vergelijking met houten meubilair, bamboe meubels heeft een sterke fysische en mechanische eigenschappen, dus in de zelfde capaciteit sterkte, nieuwe bamboe meubels onderdelen kunnen worden verkleind om te voldoen aan de eisen van kracht, zodat de algehele vorm van de meubels veel compacter is, meer weerspiegelt de stijfheid en sterkte van bamboe schoonheid. De treksterkte evenwijdig aan het graan 2 keer cherry, fir 2,5 maal. Bamboe meubels gemaakt van natuurlijke bamboe, een hernieuwbare bron en het hout een korte tijd, gebruik makend van bamboe bamboe meubels natuurlijke omgeving, worden gezien als pleiten voor milieuvriendelijke home mode nieuwe keuze.


Bamboe meubels strenge heeft verwerking, goede flexibiliteit, ademend, natuurlijke textuur, voelen van frisse, comfortabele en unieke, ergonomische en technische mechanica, enzovoort. Bovendien is bamboe meubels blik elegant vlakte, mooi, dicht bij de natuur, met hoge versiering, prima overweg met de ownerand #39; s stijl en smaak, mensen kunnen voelen de haasten van de Chinese traditionele cultuur.

Bamboe heeft zijn unieke natuurlijke textuur, structuur duidelijk zichtbaar, altijd geven mensen een eenvoudige en elegante vers, bamboe lappendeken, mooie verschijning. Ook heeft de functie van absorberende ultraviolet licht, je ogen comfortabeler, bijziendheid voorkomen. Bamboe heeft ook het effect van lawaai, zodat die thuis rustiger.