Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe meubels laat Home terugkeer naar de natuur

Jan 16, 2017

Als peopleand #39; s levensstandaard verbeteren, peopleand #39; s leefomgeving is steeds hoger en hoger, hebben hogere eisen voor het bouwen van materialen, meubelen, koolstofarme, milieubescherming, hygiƫnische omstandigheden werd de nieuwe eisen. Bamboe meubels is gemaakt van bamboe grondstoffen, verwerking en meubilair madeof. Bamboe home, met zijn lage koolstofuitstoot, milieuvriendelijk, gezond, duurzaam, rijke cultuur en geleidelijk worden de nieuwe lieveling van de meubelindustrie. Hoe te kopen bamboe meubels, deskundigen adviseren om te zoeken naar het merk.De kwaliteit van de laag koolstofgehalte, groen en gezond

Sinds de oudheid is het belangrijkste materiaal van het meubilair hout. Echter, we weten allemaal, de bomen groeien tot een bepaalde leeftijd voordat ze kunnen worden gebruikt als materiaal voor het maken van meubels. De langere cyclus, massief houten meubels prijzen maken groeiende bomen zijn meestal hoger dan de andere materialen meubilair producten. Met de groei van bomen moeten ten minste 10 jaar in vergelijking met volwassen bamboe groeit tot 4-6 jaar kan worden gebruikt als grondstof voor het maken van meubels en bamboe vermenigvuldigen zeer snel, aantasting van het milieu, zeer lage voorraad van natuurlijke bossen van ons land, bamboe wordt beschouwd als een alternatieve materialen van hoge kwaliteit. Rijke oppervlak van bamboe meubels bamboe patroon, symmetrische kleur, maar ook ruimte voor het toevoegen van een natuurlijke sfeer. Bamboe meubels bamboe cultuur bevat, met haar elegante connotatie en verfijnde culturele smaak is geleidelijk aan mensen van alle leeftijden tot een integraal onderdeel van het gezinsleven. Nieuwe bamboe meubels is niet alleen de echte producten, maar ook heel comfortabel dat beide kunnen mensen terugkeren naar de natuur, maar ook voelen het blazen van de traditionele Chinese cultuur heeft gewaardeerd.


Met de ontwikkeling van de samenleving, technologische vooruitgang, ook groeit geleden straling in het menselijk lichaam. Bamboe meubels heeft een betere absorptie UV, antistatisch, de gevolgen van straling. Met behulp van een set van bamboe bamboe stoel kunt u absorberen minder straling, gunstiger is voor uw gezondheid. Koop meubels, formaldehyde emissie is een indicator van de meeste zorg aan consumenten geworden. Het is wel verstaan dat de formaldehyde is gedefinieerd door de WHO als carcinogene en teratogene stoffen, is dat de erkende bron van allergie, ook een potentieel krachtig mutageen, het uitbrengen van buitensporige ernstige schade voor de gezondheid van de mens, decoratie en meubelen bevat formaldehyde, en de release van maximaal 3-15 jaar. Gemaakt van natuurlijke bamboe verwerking in het jaar van de Huayu bamboe meubels maximaliseren de meubels formaldehyde inhoud, met name langdurige kleurplaat verminderen na de diepte van de verkoling, verwerkt tot bamboe meubels zal de indoor schadelijke gas adsorptie. Bamboe stiksels stereotypen is daarnaast een natuurlijke hars, om te voorkomen dat de gevaren van formaldehyde op het menselijk lichaam, gunstig voor de menselijke gezondheid.