Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe meubels instellen tal van voordelen

Jan 13, 2017

Bamboe meubels instellen tal van voordelenBamboe meubels is niet nieuw, oude, zoals mensen boven de leeftijd van 40 in het algemeen sliep in bamboe bed, evenals de ouderen in het algemeen de voorkeur aan een bamboe stoel. Kijk, bamboe meubels lijkt te zijn afgeschaft, maar in feite moderne bamboe meubels voor veel mensen nog niet weten. Of van het milieu, duurzaamheid of comfort, is bamboe meubels modern meubilair niet vergelijkbaar met, of zelfs sterker dan gewone houten meubilair. Bovendien, bamboe geen stof, geen condensatie, gemakkelijk te schoon functies, het vermijdt de mijten bacteriële groei, vooral voor mensen met allergieën gebruik.


andquot; het en #39; s niet met de oude bamboe meubels bamboe meubels in de zelfde adem-.andquot; Ontwerper vertelde een verslaggever, bamboe en #39; s natuurlijke kleur, flexibele, kundig voor vocht, hoge hardheid, maar ook in termen van stijl ontwerp te maken van een vet doorbraak, vooral bamboe integratie houten meubilair, bamboe meubels in het behoud van de traditionele stijl, gebaseerd op de stroom lijn, maar ook in een heleboel elementen van de Chinese of klassieke of moderne meubels, een stijlvolle heeft bereikt en milieuvriendelijk , Nobel en elegante en de perfecte combinatie van comfort.

Bamboe vocht, warmte prestaties dan hout, corrosiebestendig, niet gemakkelijk om te dragen, gemakkelijk te vervorming, meer dicht dan massief hout, hogere druksterkte buigsterkte, textuur en elegante stijl, kan automatisch instellen van de ambient vochtigheid en vocht weerstand, thermische geleidbaarheid laag, met coole functies. Veel mensen niet weten, bamboe heeft de functie van het absorberen van UV-licht, als u de bamboe meubels in de woonkamer gebruikt wanneer het oog comfort, kan het voorkomen dat het vóórkomen van bijziendheid en andere oogziekten en verslechtering. En effectief kan ontdoen van geluiden, bamboe met goede akoestische isolatie eigenschappen, zodat de kamer veel rustiger.

Bamboe patroon duidelijk en mooi, zelfs de bamboe hout oppervlak, er zijn dichte natuurlijke rechte textuur, bamboe patchwork, erg mooi. Moderne technologie gemaakt?? van bamboe hout oppervlak, daar Carbonized, verkoold verticale, natuurlijke verticale, natuurlijke horizontale, zijdelingse druk zebra en andere behandelingsmethoden.

Bamboe houtproductie na een bepaalde hydrothermale verkoling proces, afgewerkte gesloten en effectief kan voorkomen dat besmetting en meeldauw. In vergelijking met houten meubilair, bamboe heeft een sterke fysische en mechanische eigenschappen, en derhalve onder de zelfde sterkte van de ecologische draagkracht, nieuwe gelamineerd bamboe meubelonderdelen kunnen voldoen aan de sterkte van een kleinere omvang, zodat de algehele vorm van de meubels veel compacter is, meer aan de stijfheid en sterkte van bamboe schoonheid.


De nieuwe gelamineerd bamboe meubels en exquise vormgeving beknopte lijnen rekken en soepele uitoefening functie gediversifieerd meubelen, materialen en toepassingen via een verscheidenheid van rijke kleuren wijzigen voor een diversiteit in stijl om te voldoen aan verschillende niveaus van de vraag van de consument. Bovendien, de nieuwe gelamineerd bamboe meubelontwerp en architectuur, interieur en heeft een lager relatie integratie van ruimtelijke integratiemogelijkheden.