Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe toetsenbord en muis van bamboe Computuer van creatieve bamboe producten

Dec 12, 2016

Bamboe toetsenborden bamboemuisskenmerken en productie

Chinees is het grootste land van bamboe-industrie, bamboe is een soort hernieuwbare hulpbronnen en duurzaam gebruik van hulpbronnen, bamboe wordt gekenmerkt door snelle groei, sterke reproductieve vermogen, hoog rendement, gemakkelijk regeneratie, brede aanpassingsvermogen, veelzijdigheid, een succesvolle bebossing elk jaar, bamboo shoot ontwikkeling, op lange termijn voordeel. In het gezicht van zoveel van onze middelen. Natuurlijk goed gebruik maken van de eigenschappen van bamboe, bamboe heeft niet alleen anti straling sterilisatie, anti-statische functie, we zetten de anti-statische anti straling prestaties door middel van dit aan het toetsenbord, muisAancomputer.

In de afgelopen jaren, de bergen zijn rijk aan bamboe middelen, ontwikkelen van bamboeAanbamboe toetsenbord,bamboemuis,bamboetoetsenbord bewerking nu heeft twee bamboe productielijn, jaarproductie zit verwachte voor zitten 1 miljoen 800 duizend soorten andquot; bamboe keyboardandquot;exporterenin de Verenigde Staten, Zuid-Korea, Turkije en andere landen. Waarom bamboe toetsenbord verkoop exporteren kunt, of bamboe toetsenbord welke voordelen, nemen wij een blik.

Inleiding tot het gebruik

Materiaal: natuurlijke bamboe ondersteuning platform: compatibel met WINDOWS/Mac OS-besturingssysteem. Wanneer in gebruik, het deel van de rode naast elkaar roller uitstoten een zwak blauwe licht en de onderkant van de muis van de gebruikers van het internationale leven meer helder en kleurrijk.

Met behulp van de nieuwste optische sensing technologieontwerp, schakelen hoge resolutie en scannen tarief, zodat de muis de sleutel kunt lokaliseren. Leven kunnen maximaal 10 miljoen keer, de sleutel is gevoelig en de levensduur wordt gegarandeerd. De algehele vorm van manipulatie van het menselijk lichaam. Comfort grip, flexibele werking. Kan effectief verminderen de werking van de muis veroorzaakt vermoeidheid niveau. Met bamboe en kunststof, onafhankelijke innovatie Chinese ondernemingen, met 3 nationale uitvinding herschreven octrooien en octrooien van de model 4 nut het toetsenbord in de productie van plastic grondstoffen voor de geschiedenis.

Productieproces

Vanwege de speciale aard van bamboe moeten veel processen handmatig worden bediend. Nadat het eindproduct komt, zal het meer dan 30 worden.

Bamboe toetsenbord procedure.

Het is gemeld dat de algemene selectie van meer dan 5 jaar van bamboe, dus haar dichtheid en hardheid. De bamboe wordt getransporteerd naar de fabriek na cut open, drogen, frezen, en fijn polijsten.

Volgende, maar ook voor de groep van embryo's, schuren, aanzuigende en andere processen, de hele shell. Na het circuit bord is gemonteerd in de shell. De binnentent van het toetsenbord, muis kan niet mechanisch worden gepolijst, de kunstmatige dun Amaril doek gedragen glad.

Functies van het product

De bamboe bamboe toetsenbord percussie geluid klein, met constante temperatuur eigenschappen van natuurlijke, wanneer in gebruik, kan effectief het vermijden van de generatie van statische elektriciteit, en elektronische componenten te verlengen van de levensduur van het toetsenbord, wordt nu gebruikt in kunststof producten van het toetsenbord.

1, de uitvoerbaarheid van de sterke, goed handvat, anti-statisch, anti straling, gemakkelijk te schoon, zweet antibacteriële, koel in de zomer en warm in de winter;

2, bamboe materiaal in plaats van plastic, verbeteren de aantasting van het product, om te bereiken van het doel van de bescherming van het milieu;

3, het midden van bamboe pulp in hoge temperatuur en hoge druk verkoling proces van speciale productie, nooit kraken, nooit vervorming;

4: bamboe toetsenbord verschijning is nieuwe en unieke, elegante, edele en elegant, sterk verbeteren van het product van de versiering;

5, het product is praktische, voel je goed, anti-statisch, anti straling, gemakkelijk te reinigen, zweet en antibacteriële, koel in de zomer en warm in de winter;

6, bamboe toetsenbord uniek Antistatisch effect op nummer meer dan 5 miljoen keer; 7, de normale levensduur van een computer wilt doorbrengen 3 Pu via het toetsenbord, terwijl de 1 bamboe en de levensduur van het toetsenbord kan worden gebruikt in de 3 computer;

8, met de nationale uitvinding octrooi en octrooien nut model; 9, bamboe textuur heeft goede absorptie van ultraviolet functie, en de kleur en elegante, zachte en warme uitstraling; mensen kunnen ook het verlichten van visuele vermoeidheid graad, verminderen van bijziendheid het vóórkomen van; is een zeer decoratieve effect, gezondheidsproducten, aankunnen peopleand #39; s smaak van het leven is het nastreven van 10 compatibiliteit: PS/2 USB, compatibel met alle computer compatibel, meer dan 98 van alle systemen.