Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe panelen

Dec 27, 2016

Een groot voordeel van panelen gemaakt van bamboe is de structurele superioriteit van bamboe producten. Bamboe is een zeer flexibele materiaal maar is ook zeer stevig wijten aan het feit dat de strengen in de korrel volledig rechte groeien. Houten bomen groeien niet zo recht als bamboe en dit is waarom het is relatief stevig.

Het biedt ook een meer moderne, exotische aanblik naar een nieuwe thuis. Er is een vleugje iets buitenlands in bamboe bouw. Het kan passen goed met andere exotische versieringen. Het is ook vrij eenvoudig te installeren en relatief goedkoop in vergelijking met vele houtsoorten, dus ideaal voor tijdelijke lambrisering wanneer u in het midden van renovaties bent.

De grootste ondersteboven op bamboe constructionis zijn relatief kleine impact op het milieu. Bamboe rijpt vier tot vijf keer sneller dan hardhout, wat betekent dat meer bamboe kan worden sneller gegroeid en vervangen binnen een kortere periode. Bamboe is meestal geoogst 3-4 jaar na aanplant.

Met toenemende bezorgdheid over de gevolgen van de wereldwijde opwarming van de aarde, met de bamboois die door velen gezien als een verantwoordelijk stap om ervoor te zorgen een duurzamere toekomst opbouwen. Op de top van de voordelen voor het milieu geven panelen gemaakt van bamboe ook uw huis meer van een natuurlijke esthetiek.


De nadelen van het gebruik van panelen

De structuur van bamboe heeft één groot nadeel. Omdat de draden in de korrel zijn allemaal perfect uitgelijnd, betekent het dat in het geval dat de bamboe is scheurt, de barst over de gehele lengte van het paneel uitvoeren kan.

Echter dit is niet een groot probleem - de panelen zijn zeer waarschijnlijk niet te kraken. Maar ze zijn moeilijker te herstellen in het geval van een scheur. Met behulp van behandeld bamboe zal ook bijdragen tot dat het duurt langer, hoewel u wegen dit wellicht tegen hebben een meer natuurlijke look.

Interieur Design

Zoals u zien kunt, is bamboe lambrisering geschikt voor moderne interieur zoals evenals wat kan worden beschouwd als meer traditionele en natuurlijke interieurs en versieren.

Een investering

De schoonheid van bamboe ook detotstand #39; t mislukken als een investering. Itand #39; s altijd een goed idee om het gebruik van de beste producten, wanneer u uw huis decoreren als uw budget het toelaat.

Betere kwaliteit betekent lange levensduur en als je naar een punt krijgt wanneer u wilt uw woning te verkopen, of als u een eigenschap specifiek voor het verkopen van ontwikkelt, deze panelen zal het interieur net dat beetje anders kijken en kunnen de selling point die u zoekt.