Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe plaat voor u om te bouwen aan een groene huis gezondheid leven

Oct 27, 2016

Gezondheid (thuis) leven is erg belangrijk voor ons, we wilden krijgen home is dat je kunt laten de geest settelen, het hele lichaam ontspannen. Willen ontspannen en comfortabele huismilieu, we moeten nadenken over elk detail, goede thuis wonen milieu niet alleen verbetert de kwaliteit van ons leven, en laat geluk worden verhoogd.

Bamboe platen als een nieuw huis bouwen, begon te flexibele en meest gebruikte in de thuissituatie, bamboe blad gezond nul-vervuiling maakt u groene familie-vriendelijke gezond leven, nationale testen, formaldehyde, benzeen en andere verontreinigende stoffen is ver beneden international en de internationale index is een echte groen-vriendelijke nieuwe materialen. En het relevante staat index certificaat hebt geïnstalleerd, wordt veel gebruikt in decoratie van de huisbouw.

Bamboe is nature's gift aan ons één van de mooiste met de bamboe platen voor het decoreren van ons huis kan maken onze huizen zullen kunnen genieten van de sfeer van aard, houden ons uit de problemen, en geniet van een gelukkig leven. Taohuajiang featured hoge kwaliteit bamboe bamboe platen voor grondstoffen, strikt controle van elk aspect van een proces in het productieproces, het gebruik van geavanceerde apparatuur om de kwaliteit van de producten, wij maken de bamboe platen kunnen voordelen opleveren voor uw familie-vriendelijke gezond leven.