Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe triplex: Geweldig alternatief voor houten multiplex

Feb 10, 2017

Bamboe triplex: Geweldig alternatief voor houten multiplex


Bamboe is een van de meest belangrijke niet-hout-soorten, het is een geweldig alternatief voor hout materialen en meubels zoals pulp en papier, stripboards, matboards en fineer, multiplex, spaanplaat, hardboard vervaardigde. Het groeit overvloedig in de meeste van de tropische en subtropische zone. Bamboe triplex is gemaakt van 100 procent hernieuwbare bamboe, met behulp van lijmen die zowel sterk en emissies gratis.


Aangezien er vele soorten bamboe composiet geproduceerd en verhandeld in de wereld, de verschillende macroscopische en microscopische kenmerken, chemische samenstelling, zijn fysische en mechanische eigenschappen rekening terwijl de productie van de multiplex van bamboe. Bamboe is een zeer milieuvriendelijke keus en een grote materiaal dat erg lang en zelfs beter dan hout in veel gevallen duren kan.


Een geschikte grondstof moet goedkoop, snel groeiende, gemakkelijk beschikbaar met vergelijkbare fysische en mechanische eigenschappen aan het hout, bamboe is dat geweldig alternatief voor hout. Bamboe multiplex wordt tegenwoordig gebruikt voor verschillende toepassingen. Dit triplex hebben wijd gebruikt in het bouwen van toepassingen, zoals vloeren, plafond, muren, ramen, deuren, hekken, huisvesting daken, spanten en balken.


Het meest voorkomende type wordt de snel groeiende Moso bamboe wordt ook gebruikt meestal voor de productie van triplex van bamboe. Het is als natuurlijke en verkoold multiplex als houten multiplex met verticale of horizontale korrels afhankelijk van het productieproces. Aangezien bamboe is een laag hars, open korrelige materiaal, dus het neemt vlekken en uitzonderlijk goed eindigt. Het kan worden gesneden en geschuurd met behulp van conventionele houtbewerking apparatuur voor diverse toepassingen en toepassingen.


Het beschikbare hout aanbod afneemt als gevolg van de wereldwijde biomassa-eisen voor de opwekking van groene energie, bamboe is het alternatief voor hout voor voldoende goede redenen. Met moderne technieken en aangepaste technologie├źn, kan bamboe worden verwerkt tot een breed scala van producten met hout en andere grondstoffen in de toekomst. De methoden, technologie en uitrusting voor de houtverwerking kunnen niet rechtstreeks worden toegepast in bamboe gebruik.