Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe producten Wholesale-markt - milieubescherming bamboe producten

Dec 20, 2016

Bamboe producten wholesale-markt - milieubescherming bamboe producten

Ikn het gezicht van de steeds vaker voorkomende mist en nevel, Chinese bamboe productenworden deandquot, de healthandquot van het milieu; onderwerpen welkemeer en meer wordt gerespecteerd.Daarin isniet moeilijk om te zientHij groene bouwindustrieheeft veelgrondstoffenin verband met bamboe en groenzoals kleding, sokken, handdoeken, bekers, bestek en enzovoort. More and more producten met gezondheids- en milieubescherming materialen,ende bamboe-vezel is bijzonder opvallend.

Als de worldand #39; s grootste bamboe bedrijfstak, China bamboe heeft een lange geschiedenis van ontwikkeling, moeten we vermelden bamboe direct denken aan de traditionele bamboe weven ambachten, bamboe meubels en sommige officebamboelevert.MaarWe weten niet nog,bamboe zijnmeer nuttige: het kan worden gebruikt voor het maken van de broek, hoeden, shampoo, crème, enzovoort. Deze dingen lijken geent rechtstreeks verband houden met bamboe materiaal,maar ze zijn inderdaad gemaakt van bamboe. Het gebruik van bamboeom uit te makensuperieur products vanprestatiesenmilieuengezondheid, zoalsdekleding gemaakt van bamboe houtskool vezels heeft vele voordelen: silky soft en warme, zoals zijde en satijn; vocht permeabiliteit, warm in de winter en koel in de zomer; antibacteriële, antibacteriële tarief van 94,5%; groene milieubescherming, anti-UV.

Als alles wat die we weten,De groeicyclus van bamboeissnel, vijf jaar, dieis een soort beschikbaar milieubescherming planten. Daarom willen bamboe telers en regering gebruiken van de bamboeAanin plaats van hout en kunststof in een verscheidenheid van gelegenheden.

Industrie insiders zeggen, kunststof producten zijn zeer goedkoop, ook kan worden gebruikt voor een lange tijd, maar de bamboe is milieuvriendelijk. De bescherming van het milieu, bij de vervaardiging van bamboe producten, er is geen noodzaak om toe te voegen chemicaliën. Bovendien, kan het groeiproces van bamboe, zonder het gebruik van chemische meststoffen en pesticiden, ook absorberen kooldioxide en uitstoot van broeikasgassen verminderen.

De industriële technologie Research Institute heeft een methode van de carbonisatie van bamboe, ontwikkeldte producerenhoge kwaliteitbamboe meubels bestuur en bamboe gerelateerde producten. Zoalsbamboe houtskool voor allerlei doeleinden, zoals vezel en garen, dan het garen kan worden gemaakt in shampoo met insectenwerende middelen, hoeden, sjaals, handschoenen, sokken en broek.

Daarnaast hangt over de gezondheidseffecten van bamboe houtskool vezels ook, de bamboe kan worden gemaakt in allerlei verzorgingsproducten, zoals crème. Op hetzelfde moment, kan bamboe-vezel ook worden gebruikt voor het zuiveren van water en lucht. Het volk had in ieder geval kunt niet voorstellen dat zal er zoveel toepassingen van bamboe.

Zoveel producten, zo vele categorieën, bamboe brengt bedrijven een heleboel kansen voor het bedrijfsleven; ook brengen consumenten meer gezonde keuzes.