Huis > Nieuws > Inhoud

Bamboe fineer: De duurzame keuze

Feb 10, 2017

Bamboe fineer: De duurzame keuze


Bambooand #39; s bestaan voor duizenden jaren is geconstateerd en helpt bij het creƫren van veel nuttige producten. Zij zijn een belangrijke bron van voedsel, bouwen van verschillende materialen en nog veel meer. De treksterkte van bamboe kan zelfs concurreren met staal. Zij zijn de snelst groeiende planten in de wereld. In todayand #39; s wereld van meerdere gebruikt en een aantal alternatieven, bamboe houdt haar plaats als een formidabele materiaal.


In de huidige dag kunt wereld, waar iedereen wil een aantrekkelijk uiterlijk geven hun huis kiezen voor bamboe fineer voor hun meubilair, rekken, tafels, muren, kasten en nog veel meer. Het geeft een etnische blik aan uw huis. Bamboe fineer is sterk en biedt u een manier om aantrekkelijke panelen voor desktops, tafels, kasten, kabinetsdeuren, enzovoort. Ze zijn ook milieuvriendelijk. Hier zijn vijf redenen waarom bamboe fineer uw top keuze moet.1. milieuvriendelijk: Bamboe fineer is de meeste milieu vriendelijke Houtfineer beschikbaar. Het is geclassificeerd als een gras en niet hout, rond een voet en een halve per dag kan groeien.

2. kosten effectieve: bamboe isnand #39; t de laagst geprijsde fineer noch het is te duur en biedt hoge kwaliteit, stijl en eco-vriendelijkheid, maken het de moeite waard voor het geld.

3. kleur de verscheidenheid: Bamboe komt in een natuurlijke kleur, die is geelachtig of blonde, en een verkoold kleur, die is van een Valk of tan. Alle kleuren gaat vaak goed met uw huis.

4. esthetische uitstraling: het geeft een aardachtig gevoel en is perfect voor gebieden zoals portieken, patio's en balkons. De dezelfde structurele integriteit kan hebben zoveel hardhout. Bamboe is een geweldige keuze als u graag eens in een tijdje redesign van uw kamer. U kunt ook uw bestaande meubelen met bamboe fineer accent. Bamboe fineer meubels zijn voorzien van een stevige houten interieur en een buitenste laag van de bamboe.

5. complimenten seizoen: het is een aanvulling op de seizoenen als het blijft koel en fris in de zomer en warm in de winter.Zoals we allemaal weten dat bamboe gevoelig voor water is, dus het mag geen over gewassen of buitengesloten in de regen. Het af en toe moet worden gereinigd met een droge of vochtige doek, en de stof en gruis moeten worden verwijderd met een dweil of stofzuiger. Lekkages moeten worden weggeveegd onmiddellijk zodat vlekken en water merken niet settelen en uw meubels verwennen. Schrapen met staalwol of schuurmiddelen dient te worden vermeden als het krassen op het lamineren veroorzaken kan en maakt het broos en ook zijn glans verliest.


Haar natuurlijke schoonheid maakt het zelfs tegen de duurste bossen opvallen, en haar neutrale tinten laat ze passen in vrijwel elk thema. Zo lang als u kies goed en goede verzorging van het nemen, kunt uw bamboe meubels u geven uitstekende waarde voor uw geld.


Het verfraaien met de bamboe meubels is iets anders, nieuw, en spannend om te overwegen voor uw leefruimte.