Huis > Nieuws > Inhoud

VOORDELEN VAN BAMBOE BLADEN

Jan 05, 2017


♦ Eco-Friendly:


Snel groeiende, hernieuwbare hulpbron die vereist geen gebruik van pesticiden, chemische stoffen of kunstmest in de teelt. Het vereist geen extra drenken en krijgt wat het nodig heeft van natuurlijke neerslag. De bamboe stengels bovengronds worden geoogst en de enorme wortelsysteem biedt dus continue groei klaar voor oogst opnieuw in minder dan 3 jaar.

♦ Ongelooflijk zachtheid:


Vergelijkbaar met zijde en kasjmier

♦ Hypoallergene andamp; Antibacteriële:


Bamboe-vezel is natuurlijk anti-microbiële, meeldauw en schimmel resistent. Dit maakt het niet-irriterend, die perfect geschikt is voor de gevoelige huid.

♦ Absorberend, ademend andamp; Thermo-reguleren:


De natuurlijke poreuze bouw van de innerlijke vezel van bamboe maakt het zeer absorberend en ademend, waardoor grote wicking en ventilatie-eigenschappen. Het uitbreiden/verdragsluitende karakter van de vezels is wat helpt u blijf warm in koel weer en koel met warm weer veel comfort te bieden tijdens het slapen op bamboe bladen.

♦ UV reflecterende:


Bamboe vezels natuurlijk weerspiegelen ultra Violette stralen, en zijn de enige vezels bekend om dat te doen. Het kan blokkeren 94% van de UVA-stralen en 97% van de UVB-stralen.

♦ Gemak van zorg:


Bamboe vezels van geur resistente karakter betekent minder frequent wassen nodig voor de verzorging van uw bamboe lakens, kussenslopen en Dekbedovertrek.


♦ Duurzaam:


Deze sterke vezel kan weerstaan vele jaren van herhaalde wassen.