Huis > Nieuws > Inhoud

Voordelen van bamboe fineer muur gezicht

Oct 27, 2016

Bamboe is een grote groene muur afwerking materialen, selectie van bamboe fineer muur warm in de winter en koel in de zomer en de grootste voordelen, bamboe fineer, hoge hardheid, dichtheid, textuur en bamboe vanwege lage thermische geleidbaarheid, niet makkelijk te verwarmen in de zomer, in de winter warmteverlies niet eenvoudig is, het warmer zal zijn. Is ideaal voor bestrating in de woonkamer, eetkamer, studie, slaapkamer, hotel, gast huis muur fineer.

Bovendien, de muren van de patch bamboe met natuurlijke kleur en kleur verschil is klein, is zeer rijk aan kleur, onderverdeeld langs kleur, bamboe kan worden onderverdeeld in twee soorten:

1, natuurlijke kleur bamboe huid, minder chromatische aberratie dan de fineer, is rijk aan bamboe graan en kleurbalans. Natuurlijke carbonatatie kan worden onderverdeeld in kleur, kleur in twee carbide egale kleur, elegantie, die is gemaakt van bamboe, het maken van het bakken, nog steeds kan worden gezien in de waardige kalm duidelijk bamboe patroon. Kleur lak behandeld oppervlak, kies de eenvoudigste kleur van bamboe, helder en levendig.

2, bamboe huid met behulp van handmatige verf, verf kan worden aangepast in een verscheidenheid van kleuren, maar bamboe bamboe fineer muur oppervlaktepatroon is niet duidelijk. Behandeling van het buitenoppervlak van de huid van het bamboe meest gebruikte emaille verf, vernis, slijtvaste lak, Matt lak, enz.