Huis > Nieuws > Inhoud

Schoonmaak & verzorging van bamboe meubels

Dec 06, 2016

Hoewel soms verkocht voor buitengebruik, bamboe meubels detotstand #39; t tolereren langdurige blootstelling aan de elementen of direct zonlicht. Als u bamboe buitenshuis gebruikt, houd het in een beschut gebied zoals onder een overdekte patio. Buiten bamboe tijdens langdurige regenachtig weer om te voorkomen dat blootstelling aan te veel vocht opslaan. Droge lucht binnenshuis kan kraken. Indoor bamboe vereist ook bescherming tegen zonlicht, en afvegend het neer wekelijks met een licht vochtige doek Voorkom uitdrogen en kraken, vooral bij koud weer wanneer de oven is het verpompen van warme, droge lucht in de woning.


Regelmatig afstoffen, met een zachte afstoffen doek of een stof vacuĆ¼m borstel, onderhoudt de glans van het hout. Een milde oplossing van afwasmiddel en water verwijdert dagelijks bodem met een minimale inspanning. Vegen beneden het oppervlak van de bamboe met een zachte doek en het wasmiddel zeepsop schoont oppervlakte vuil, hoewel u wellicht een kleine zachte haren borstel om tussen de gewrichten en in spleten schoon te maken. Als de bamboe rawhide bindingen heeft veeg deze af met een droge doek omdat vocht de rawhide verzwakken kan. Bamboe meubels, waarin ook hardhout elementen vereist zorgvuldige reiniging. Gebruik van wasmiddel en water op de bamboe, maar alleen de hardhout Maak onderdelen schoon met een droge doek of hout reinigingsmiddel.


Uiteindelijk bodem te zwaar opbouwt en routinemethoden kunnen niet schoon de bamboe voldoende. Een diepere schrobben met een zachte haren scrub borstel en afwasmiddel werkt de bodem uit de vezels van bamboe. Spoel het wasmiddel van de bamboe met een bevochtigde spons dus de vezels donand #39; t absorberen teveel vocht en deining. Snel drogen voorkomt verdere schade, dus ofwel veeg onmiddellijk neer de bamboe met een schone handdoek of schoon te maken en deze dan buiten op een winderige dag zet. Een dun laagje vloeibare wax in de bamboe wrijven brengt terug de glans en glans.