Huis > Nieuws > Inhoud

Gekleurde bamboe fineer, die je niet mag missen

Feb 13, 2017

Gekleurde bamboe fineer dat u kunt niet Miss


Bamboe is een duurzame, koolstofarme, milieu vriendelijke materialen in de wereld. Bamboe materialen (Bamboe vloeren / bamboe triplex / bamboe fineer) worden voornamelijk geproduceerd door wetenschappelijke processen. Ze hebben vele voordelen, zoals makkelijk te verwerken, goede mechanische eigenschappen (compressie weerstand / treksterkte weerstand / weerstand buigen), die zijn beter dan hout.


Bamboe materiaal mist echter opties in kleuren en texturen, als gevolg van beperkingen voor meer toepassingen. De opkomst van gekleurde bamboe fineer brengen een nieuwe toekomst voor bamboe-industrie. Het maakt meer idee├źn voor meubels, decoratie en ambacht. Met het betrekken van nieuwe technologie van kleuring bamboestroken, kan onze fabriek volledig Verander de kleur van bamboe uit oorspronkelijke natuurlijke naar meerdere vrolijke tonen. De kleuren proces brengt bamboe overvloedig kleuren in plaats van houtsoorten, maar blijft de natuurlijke kenmerken van bamboe, zonder vernietiging van bamboe van milieuvoordelen.


Gekleurde bamboe fineer is gemaakt van bamboe materiaal behandeld met speciale verven zodat de kleurstof in de bamboe. En snijd vervolgens het deelvenster bamboe in bamboe fineer. U ziet dat de bamboe-vezel heeft ook zijn geverfd. Dit maakt bamboe fineer verse en natuurlijke, behoud van de oorspronkelijke eigenschappen van bamboe. Gekleurde bamboe fineer kan worden gebruikt voor vervoerder materiaal zoals MDF, meerdere lagen triplex, spaanplaat etc., gebruikt voor meubels, kasten, schuifdeuren. Bamboe fineer back-ups maken is een cellulose-fleece die is gebonden met D3 waterbestendig PVAC-lijm. Gekleurde bamboe fineer heeft zeer helder en schoon textuur dan bamboe fineer is gekleurd in kleuren.