Huis > Nieuws > Inhoud

Voldoen aan groen en koolstofarme consumptie, de verwerkende industrie van bamboe producten zal worden nieuwe populaire bouwmateriaal.

Sep 27, 2017

Overeenstemmen met de consumptie van groene en koolstofarme, de verwerkende industrie van bamboe producten zullen worden nieuwe populaire bouwmateriaal.

1. Samenvatting van bamboe-industrie

Bamboe als materiaal is zeer belang ecologie, vervaardiging en cultuur resource, bamboe voornamelijk verdeeld in tropische en subtropische regio's. China is een van de meeste importeren bamboe producerend land in de wereld, er zijn 6010 duizend hectare van de bamboe bossen in China,

bamboe resource, maatregel, uitvoer en handel volume zijn beide set komt eerst in de wereldberoemde, van "bamboe Koninkrijk". 

12578.jpg


Na de ontwikkeling van wetenschap en technologie, de verwerkende industrie van bamboe is booming, uit bamboe wortel, strippen, blad en poeder komen alle gebruik in het leven van mensen, waar dergelijke: bamboe wortel kan worden gebruikt om ernstige vormen van kunst, bamboe strip kunt verwerken tot bamboe panelen, bamboe, multiplex, bamboe meubels, bamboe keuken, bamboe ambachten, bamboe stof..., bamboe bladeren kan worden als een ingrediënt van de drug gezondheid. bamboe producten is geworden van het meeste belang uitgevoerde goederen in de china

2. de trend van de ontwikkeling van bamboe-industrie in china

Mensen die altijd op zoek naar het leven weg en consumptie van natuurlijke, green, ECO-vriendelijke en ecologie, bamboe, geen kwestie als bouw materiaal, voedsel materiaal of lucht zuiveren plant, die zijn allemaal is groene rang, bamboe groeit snel en reach hebben stabiele rijping te 4-7years, bamboe is de recycle-bron. De regering van China ook op zoek naar de bescherming van het milieu, economische, groene duurzame ontwikkeling weg, dus China regering ter bevordering van de ontwikkeling van de industrie van de bamboe en een aantal beleid gunstig voor bamboe industrie, iets dergelijks afgegeven:>,> enz...

China bamboe wordt voornamelijk over Sichuan, Fujian, Guangzhou, verdeeld20159131515445098_副本.jpg

Guangxi, Yunnan en Jiangxi. onder van Fujian groeit Nan bamboe, heeft rijke ervaring in productie en ontwerp Bamboe panelen, bamboe triplex, bamboe keuken, bamboe ambachten, Bamboe vloeren enz... voor voorbeeld bamboe meubels meer en meer gebruik en wordt weergegeven in ons leven, bamboe meubels gemaakt van natuurlijke bamboe, bamboe gelamineerd board of bamboe kunstmatige bestuur, in het afgelopen jaar, met de verwerkingstechnologie van bamboe gelamineerd bestuur en kunstmatige bestuur geweest worden meer en meer prefect, niet alleen de oppervlakte van gelamineerd bamboe-bestuur heeft natuurlijke dichte, graan en goed geproportioneerd, maar ook bamboe meubels is erg schoon en mooi. Fujian bamboe fabrikant aanbod bamboe producten te hebben over de hele wereld, met grote hoeveelheden en vele jaren.

11.  bamboo-skateboard-board_副本.jpg

3. de vooruitzichten van de markten van bamboe vervaardiging industrie op de wereld in de toekomst

Op dit moment met de verslechtering van de ecologische omgeving, elke provincie wereld alle op zoek naar hoe beveiligen van de mondiale ecologische omgeving, het oplossen van mondiale opwarming van de aarde probleem en hoe te beschermen van bossen. bos resource meer en meer schaarste kwestie heeft gaan tegen groene duurzame economische weg en ecologische milieu consumptie .in om hoge snelheid van economische ontwikkeling en het oplossen van bos behoefte aan bronnen te beschermen, bamboe plant alle biologische kenmerk, brede toepassing, hoge economische waarde kenmerken, die het meest voor in de plaats van bos hout gebruik in het leven van de mensen geschikt. vergeleken met ronde 10-15 jaar groei gemeenschappelijk hout nodig, tijd een aantal zeldzame bos hout plant behoefte gezwellen meer dan honderden jaren, maar hoeft alleen 4-7 jaar gezwellen ronde van bamboe. dus bamboe kan jaarlijkse selectie van snijden en duurzame gebruik, en meer in overeenstemming met bamboe groen, ecologie, milieubescherming, gezondheid concept en hogere prijs in het veld verbruik het contrast, zal de superioriteit van houtproducten geleidelijk (specifieke vergelijking zoals in tabel 1), weergegeven: de producten van de bamboe industrie een enorme marktvooruitzichten markeren.