Huis > Nieuws > Inhoud

Contrast bamboe meubels en houten meubels

Jan 17, 2017

Contrast bamboe meubels en houten meubels


Ten eerste, vergelijking van materiaal: bamboe mozaïek met behulp van kleefstoffen, te hoge temperatuur en druk, niet-toxisch, solide andstable, niet een plastische vervorming, bamboe leggen na het verwijderen van suiker, vet, zetmeel, eiwit, en andere speciale geluid treatmentafter, met superieure anti-nachtvlinder functie effectief vlamvertragend, slijtvaste, meeldauw, bamboe is residentiële, hotels andoffice gebouwen en andere op hoog niveau decoratieve materialen. Hout is een natuurlijke hout drogen, de materiële processedform, toont een natuurlijke houtnerf patroon en kleur, geven echter een natuurlijke, zachte en rijke textuur van affiniteit.

Ten tweede, groene contrast: bamboe groeicyclus is kort (4-6 jaar kunt knippen gebruik), planten eenvoudig, groene hernieuwbare hulpbronnen. Hout groeicyclus lange (meer dan 20 of zelfs 50 jaar), is een niet-hernieuwbare hulpbronnen, overmatig kappen van de Earthand #39; senvironment ernstige schade zal berokkenen. Bovendien, bamboe is een natuurlijk materiaal dat diep verwerken van producten, zal niet pollutethe binnenmilieu. Daarombamboe meubelsgroener dan houten meubilair.

Ten derde: anti-nachtvlinder vergelijking: bamboe in het productieproces en de verkoling temperatuur koken uitgestorven binnen bambooparasitic eieren; tijdens het verwijderen van suiker, vet, zetmeel, eiwitten en andere voedingsstoffen, dus de eieren niet over de growthenvironment, en daarom hebben super anti-nachtvlinder capaciteit. Hout mogelijk ongedierte, omdat het hout kan niet- vet en otherprocessed suiker, conserveringsmiddelen en andere materialen verwerken alleen, maar kan niet het fundamentele probleem oplossen dat, likebamboo.

Ten vierde, behandeling verwerkt contrast: de bamboe door snijden, lijmen en andere ofscience processen en permutaties en combinaties, kunnen goed binnen het evenwicht van externe krachten, niet gemakkelijk te vervorming en kraken. Maar houten furnitureeasily, gedeformeerde, eenvoudig te kraken.