Huis > Nieuws > Inhoud

Milieu bamboe meubels

Dec 13, 2016

Bamboe hout wordt gebruikt voor vele verschillende doeleinden vanwege de lage kosten, grote kracht en gebruiksgemak van de groei. Het een nadeel is dat het gemakkelijk kan worden geïnfiltreerd door hout kauwen van insecten, maar als goede behandeling wordt gegeven aan het hout, het soms de wezens schrikken kan. Over het algemeen wordt oudere hout gebruikt voor structurele toepassingen omdat het is sterker dan voorbarig stengels. Om te worden gebruikt in de bouw de bamboe is gedroogd en behandeld, waardoor het uiterst licht en sterk. Structurele toepassingen omvatten vlotten, vloeren, meubels, bruggen, schermen en zelfs kleding. Andere conventionele toepassingen omvatten papier, muziekinstrumenten, manden, verf penselen, tiki fakkels, vliegers, pijpen en breinaalden. Het kan zijn stijf of soepel, zodat de toepassingen echt eindeloos zijn


Deze dagen veel mensen proberen te doen wat ze kunnen om milieuvriendelijker. Er zijn een heleboel verschillende manieren om dit te doen, maar niet iedereen zich realiseert hoe makkelijk het kan zijn om milieuvriendelijk met uw interieur. Een manier om dit te doen is te overwegen om bamboe meubels wanneer u vervanging van uw huidige meubels of iets nieuw.


Bamboe is een zeer hernieuwbare hulpbron, aangezien het alleen ongeveer vijf jaar duurt opnieuw groeien bamboe welk heeft geweest snit. Dit wordt vergeleken met 50 of meer jaren voor de meeste typen hardhout. Het ook verspreidt zich zeer snel, bijna zoals een onkruid, dus het duurt niet te lang om te groeien in aantal. Dit is waarom het wordt beschouwd als een groener optie dan vele andere soorten hout. Een ander voordeel is dat u niet hoeft te gebruiken van pesticiden om te groeien, of meststoffen, zodat bamboe meestal een organische meubilair product is en gebruik zal helpen houden extra chemische stoffen uit het milieu. Er zal niet residuen van bestrijdingsmiddelen op uw meubels hetzij.


Er zijn een aantal verschillende typen ofbamboo furnitureavailable, en ook een heleboel verschillende stijlen. Zorg enkel ervoor dat krijg je het echte ding, en geen imitatie bamboe meubels. Kunt u vrijwel elk stuk van het meubilair moet u mogelijk gemaakt van bamboe. Dit meubilair hoeft niet te kijken alsof het is gemaakt uit bamboe, omdat veel dingen die zijn gemaakt van bamboe uitzien kunnen als ze zijn gemaakt van elk type van hout, zonder de tubulaire look die sommige bamboe meubels heeft. Als je voor de bamboe look gaat, dan vindt u tal van dat ook.


Niet alleen is bamboe milieuvriendelijke, het is ook zeer duurzaam en bestand tegen zwelling. Het is meer krasbestendig dan meeste hard hout, dus het kan een pak slaag. Meubels gemaakt met bamboe kan lang duren als goed verzorgd. Je kunt behandelen vrijwel hetzelfde als elke andere meubelen van hardhout, en het kan worden gebruikt hetzij binnenshuis of buitenshuis, zolang u het wegblijven van vocht, waardoor het misschien beschadigd na een langdurige blootstelling. Dus volgende keer dat u overweegt een aankoop van meubilair, check out de bamboe-opties die beschikbaar zijn.